Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

beğenmeyen de çok
birkaç sahnede zerrin iffetin kibarca konuşması gibi konuşuyordu dudaklardan

beğenmeyen de çok
birkaç sahnede zerrin iffetin kibarca konuşması gibi konuşuyordu dudaklardan
Sen de dudaklarına taktın kadının. Seni öpse de rahatlasan.

en güzel yorum bu olmuş tutuştular tutuştular
@Çiğdem- @destere @sürgünüm @Almila @sokak sanati @HarzeM @Billy Kane @mrt-06 @Harunnn60

osmanlı'nın en nadide padişahları olan deli mustafa, yeniçerilerin ırzına geçip öldürdüğü genç osman, deli ibrahim ve yine pek aklı başında olmayıp sabah akşam içen dördüncü murat dönemlerini görebileceğimiz dizi. şimdiden milliyetçi muhafazakar cenahın eteklerinin tutuşmasına neden olmuştur. oysa bir insan delirebilir, tecavüze uğrayabilir, ayyaş olabilir. bunlar onun değerini düşürmez. sonuçta insandır. padişah olması ne onu insan olmaktan kurtarır, ne de milliyetçi görüşlerini sağlam temellere oturtamayan zavallıları.

mukaddes sultan gögüs farkıyla herkesi döver
resimdeki duruşuna bakın asalet var kadında

Onun yüzü çökmüş ya ama çok asil bir tipi var.
Geçen TV 2'de siyah beyaz filmi vardı gençken bile entrikacıymış.

Bu işi uzmanına soralım.
@destere Neboş mu Hülya mı?

tabiki nebahat çehre
kadında asalet var hülya ikinci plandadır benim için

yorum muhteşem bizim tarih kaçkınları tarihi görmezden gelince mutlu oluyorlarda gerçekleri kapatmak mümkün değil bu yazılanlar yaşanmış istedikleri kadar tef çalıp oynasınlar bu oyun karşılığı çok iyi kıvırabilirlerse anca bahşiş toplamayı başarabilirler başkada bişey olmaz
)

ıyyyy içlerinden 1 taneside güzel olmazmı

kızlar ın kızları yorumlaması yasaklanmalı
yorum yapanları saçından tutup tavana asmak lazım
)

Mukkaddes @destere için dekolte bırakmış yine.
Huylu huyundan vazgeçmez.
ilk bakışta hemen kendini belli ediyor kadın
bu arada haremdeki yeniçeriler mukaddes sayesinde yaşıyor resmen kimseyi kırmıyor kadın

Hülyamın taşlığı hatta kaya kaya.

gülcan arslan sultan hakkında hiç yorum yapan yok onun güzelliği anında farkediliyor diğerleri arasında muhteşem durmuş

Son düzenleme:
ayy hadi oradan beee istediğim kişiyi yorumlarım yasaklanamaz

ayy hadi oradan beee istediğim kişiyi yorumlarım yasaklanamaz
onca güzel kadın arasında bir tane güzel bulamadıysan ya art niyetlisin, yada çirkinsin ya da ördeksin
))

@destere öpmsini ister vahide teyzeye bile yan gözle bakmıştı
Sanmam destere bizim gibi yaşlılara bakmaz.
aslında ben yaşlılara bakmam o konuda haklısınız ama işte bazen yoklukta insan mecbur kalıyor
)

onca güzel kadın arasında bir tane güzel bulamadıysan ya art niyetlisin, yada çirkinsin ya da ördeksin
))

aslında ben yaşlılara bakmam o konuda haklısınız ama işte bazen yoklukta insan mecbur kalıyor
)
bunların hepsini kara kaplı defterime not ediyorum 50 sayfa doldu bana yazdıklarınla ona göre

bunların hepsini kara kaplı defterime not ediyorum 50 sayfa doldu bana yazdıklarınla ona göre
hep zaten bunları not et ? bugüne kadar yaptığım binlerce iltifat noldu peki rüzgar aldı götürdü demi ?

terazinin bir kefesine iltifatlarımı koy diğer kefeye hafif serzenişlerimi koy
iltifatların olduğu taraf bin misli ağır gelir? ama onları görmezsin
)

Ciddi ciddi not tutuyor musun.
valla gidip maggie ile evleneceğim türkiyedeki kızlar çok artniyetli

Valla evlen bence de destere.
Belki o zaman düzelirsin.

Ciddi ciddi not tutuyor musun.
kadınlar iltifatları unutur hemen yenisi gelsin diyeee ama potlarını hemen deftere not tutar yeri gelince kullanmak için hahahah

twettardakı potlarını @xemrexxx tek tek rapor etti bana foruma daha gelmem çiğdem beni bulamaz diyormuşsun ama düştün elime daha onların hesabını sormadım

Sana benziyen bir kız bulmuştu.