Muhteşem Yüzyıl Kösem-- Canal 13 Tanıtımı

Fragman hiç ilgi çekici değil. Zaten nasıl olabilir ki dizinin içiden ilgi çekici şey olmayınca fragman ekibi napsin:A
biz ki reytingleri uçururuz sen de @Çiğdem- , dizilerini bitirdiğimiz vadiciler ve dizimizden kovduğumuz beroşun fanlarıyla kenarda ağlayabilirsin:ACyjIOYEWQAA_B_7.jpg

Show TV tanıtımlarının vasatlığından daha da vasat bir tanıtım. İnsanlar bu tanıtıma bakınca diziden kaçar valla.

bugün başlıyor diye twitter gündemini şili ye aldım şu an karadayı ve elif konuşuyorlar twitterda tabisi de elif önde:A neyse oraya göre 22.30 burada sabah oljuyor galiba:F
@mrt-06 @cookies @Çiğdem- @vadikızı @gizem ak @Forumdash @eskici @dosimosi @destere @Aserat @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 53338

elif dediğin kanal7 nin elif dizisimi ? şilidede bir bozukluk varda çıkaramadım tam :) şili demişken benim ordaki tombişede bir selam ileteydin uzun zaman oldu kıza bir el edemedik :)

tabi @vadikızı nın ispanyolcası kötüdür acaba beni karalamaya çalışırken kıza evlenme falanmı teklif etti naptı ? kızın kaçmasının sebebi bu olabilir :)

:F:Fvadikızının ispanyolcası varmı acaba kötü olsun bee ne girecem ben
sizin aranıza be banane özel hayatınızdan:F

@Çiğdem- @vadikızı aracılığıyla tehdit etmiş kızı twitterda artı ksana şetmicekmiş :A

:FTüü sanaa insan teyzesi ile böyle konuşurmu bee totoşş senii @Çiğdem- oklavası ile kafalarına vurmasıı yeter kaçmalarına:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,491
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto