Ve Şilili kullarımızın Muhteşem Yüzyıl hasreti bitiyor. Muhteşem Yüzyıl'ın büyük ilgiyle izlendiği Şili'de Muhteşem Yüzyıl Kösem'in de tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizi selefi gibi Canal 13'te yayınlanacak.
aaaa ben muhteşem yüzyıllada kösemlede ilgilenmiyorum ayoll benim olayım muratım
@mrt-06 şu çikinellaya anlatırmısın muratı kösemin 2.sezonunda yaşıyor ayrı bir dizi değil .ssaaaa ben muhteşem yüzyıllada kösemlede ilgilenmiyorum ayoll benim olayım muratım![]()
![]()
![]()
hahahah aa ben kösem diye izlemiyorum banane bu dizi benim için muhteşem yüzyıl IV.Murat@mrt-06 şu çikinellaya anlatırmısın muratı kösemin 2.sezonunda yaşıyor ayrı bir dizi değil .ss
murat sezon finalinde ölecek seneye olmayacak amahahahah aa ben kösem diye izlemiyorum banane bu dizi benim için muhteşem yüzyıl IV.Murat![]()
![]()
![]()
Hadi oradan bee eğer dizi 2.sezon onayını alırsa muratım kesinlikle olur kösem devri çoktan bitti ayollmurat sezon finalinde ölecek seneye olmayacak ama![]()
ay hoşt @HarzeM in dirilişi mi bu da tarihi değiştirelim murat ölecek hatta reyting yükselmezse bu sene de ölebilirHadi oradan bee eğer dizi 2.sezon onayını alırsa muratım kesinlikle olur kösem devri çoktan bitti ayoll![]()
![]()
![]()
Ve Şilili kullarımızın Muhteşem Yüzyıl hasreti bitiyor. Muhteşem Yüzyıl'ın büyük ilgiyle izlendiği Şili'de Muhteşem Yüzyıl Kösem'in de tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizi selefi gibi Canal 13'te yayınlanacak.
7-8 yıl yasıyormus adam 2 hatta 3 sezon bile çıkar neden 1.sezondan ölüyor bee asıl o buruşmuş köseme tekmeyi atacaz sezon finalindeay hoşt @HarzeM in dirilişi mi bu da tarihi değiştirelim murat ölecek hatta reyting yükselmezse bu sene de ölebilir![]()
türkiyede sen varsın çiğdem var destere var resmen lanetlenmiş ülkeHer yerde yayınlanıyorda emree türkiyede niye ratingler düşük yavrum ya![]()
ben sana bir tekme atarım görürsün7-8 yıl yasıyormus adam 2 hatta 3 sezon bile çıkar neden 1.sezondan ölüyor bee asıl o buruşmuş köseme tekmeyi atacaz sezon finalinde![]()
![]()
![]()
türkiyede sen varsın çiğdem var destere var resmen lanetlenmiş ülketabi izlenmez
ben sana bir tekme atarım görürsün![]()
murat sezon finalinde ölecek seneye olmayacak ama![]()
Ne 2. Sezonu be 3. Sezon oluyor senin dediğin Çiko 😱Hadi oradan bee eğer dizi 2.sezon onayını alırsa muratım kesinlikle olur kösem devri çoktan bitti ayoll![]()
![]()
![]()
Muram dizi bitene kadar olabilir yanı @xemrexxx ve buruşuk kösemidüşünsün şimdi ayollNe 2. Sezonu be 3. Sezon oluyor senin dediğin Çiko 😱
Hem fantastik dizimi bu kösem olmayacak murat olcak![]()
Nasıl olsun dizi bitene kadar adam
hahahah ayy zaten 1.sezonu çıkarabilirse 2.sezonda biter dizi muratımda 2-3 sezonluk ömrü varNasıl olsun dizi bitene kadar adam![]()
Ahy kız 2. Srzonda zaten dizihahahah ayy zaten 1.sezonu çıkarabilirse 2.sezonda biter dizi muratımda 2-3 sezonluk ömrü var![]()
![]()
![]()
hhahaha aa ben kösemin devamı diye bakmıyorum buna kösem diyede bakmıyorum muhteşem yüzyıl 4.murat dizisi 1.sezonudur bu @xemrexxxAhy kız 2. Srzonda zaten dizi
Murat ölcek daha oğlu tahta geççek![]()
gözlerini oyarım hiçbir şeye bakamazsınhhahaha aa ben kösemin devamı diye bakmıyorum buna kösem diyede bakmıyorum muhteşem yüzyıl 4.murat dizisi 1.sezonudur bu @xemrexxx![]()
![]()
![]()
oğlu değil kardeşiAhy kız 2. Srzonda zaten dizi
Murat ölcek daha oğlu tahta geççek![]()