AAAA vadideki ismail demircimi bukız @Çiğdem- senle @vadikızı nın oğlanı ne hale getirdik dizi için bakEkli dosyayı görüntüle 52424
son transferimiz eda da haremin gülü olup @eskici @Bully ve @denizz19 e gel gel yapacak@Forumdash @cookies @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 52425
hayır o kemankeş mustafa paşa artıkAAAA vadideki ismail demircimi bu
Adamın döşü kıllıymış iyi sevdim.kız @Çiğdem- senle @vadikızı nın oğlanı ne hale getirdik dizi için bakEkli dosyayı görüntüle 52424
son transferimiz eda da haremin gülü olup @eskici @Bully ve @denizz19 e gel gel yapacak@Forumdash @cookies @Aserat
Bu akasya durağındaki lafAdamın döşü kıllıymış iyi sevdim.
Bu kız kim.kız @Çiğdem- senle @vadikızı nın oğlanı ne hale getirdik dizi için bakEkli dosyayı görüntüle 52424
Ne zaman basliyor bu dizikız @Çiğdem- senle @vadikızı nın oğlanı ne hale getirdik dizi için bakEkli dosyayı görüntüle 52424
pazartesi mi olsun perşembe mi karar verilinceNe zaman basliyor bu dizi
bilmem cariyelerden biri olur herhalde ya da şehzadelerden birinin hasekisiBu kız kim.
Persembe olsun pazartesi İcerde varpazartesi mi olsun perşembe mi karar verilince
bilmem cariyelerden biri olur herhalde ya da şehzadelerden birinin hasekisi
Cezbedici görünüyor ama izleyiciler sürekli senaryodan dert yanarken ve sezon boyunca altmış tane değişiklik olurken dokunmamış olmaları mantıksız. Kadro ilk sezondan daha iyi ama onu da mahvederse şaşırmam.ay süperiz geliyoruz çekil yoldan @Çiğdem- ezilirsin@eskici @cookies @vadikızı @dosimosi @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Forumdash @ozgur2113 @GunesinOglu @denizz19 @Aserat @gizem ak
kösem ilk sezondan iyi ancak zinhar biz safiye sultan ya da yılanım halimem ka iyisi yok şu an için kadrodaCezbedici görünüyor ama izleyiciler sürekli senaryodan dert yanarken ve sezon boyunca altmış tane değişiklik olurken dokunmamış olmaları mantıksız. Kadro ilk sezondan daha iyi ama onu da mahvederse şaşırmam.
Hayır var. İstersen sayayım: Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger, Farah Zeynep Abdullah ve nicesi.kösem ilk sezondan iyi ancak zinhar biz safiye sultan ya da yılanım halimem ka iyisi yok şu an için kadroda
ayol nurgül neyse de farahla metin ne alaka .ssHayır var. İstersen sayayım: Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger, Farah Zeynep Abdullah ve nicesi.
Hülya Avşar (magazinsel yönünden dolayı) ve Kadir Doğulu'yu 5'e katlarlar en azından.ayol nurgül neyse de farahla metin ne alaka .ss
ben aslıhan ve biz hülya avşar hazretleri dedim .ss kadir nereden çıktı .ssHülya Avşar (magazinsel yönünden dolayı) ve Kadir Doğulu'yu 5'e katlarlar en azından.
Kıyaslama yapıyoruz işte, anla. İlk sezonda da çok iyi oyuncular vardı ama bu sezon daha cazip olmuş.ben aslıhan ve biz hülya avşar hazretleri dedim .ss kadir nereden çıktı .ss
hoşt sana soracak değiliz biz safiye sultan olarak en iyisini bilirizKıyaslama yapıyoruz işte, anla. İlk sezonda da çok iyi oyuncular vardı ama bu sezon daha cazip olmuş.
Safiye öldü, bari bundan sonra Kösem'in adını kullan. Ya da Farya da olabilir daha havalı.hoşt sana soracak değiliz biz safiye sultan olarak en iyisini biliriz
aslı tandoğandan güçlü bir sultan çıkarsa kesinlikle ondan yanayımSafiye öldü, bari bundan sonra Kösem'in adını kullan. Ya da Farya da olabilir daha havalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?