izleyipo izlemediğini bilmiyorum zaten hazirana ka urdu 1 kanalı kösemi gösterecek fragmanı çıktı ama yorumlara katkıda bulunurAaa Kösem mi izliyor? En sevdiğim üye türü
neyse ben tv ye geçiyorum
izleyipo izlemediğini bilmiyorum zaten hazirana ka urdu 1 kanalı kösemi gösterecek fragmanı çıktı ama yorumlara katkıda bulunurAaa Kösem mi izliyor? En sevdiğim üye türü
Geç bakalım.izleyipo izlemediğini bilmiyorum zaten hazirana ka urdu 1 kanalı kösemi gösterecek fragmanı çıktı ama yorumlara katkıda bulunur@destere ile @Çiğdem- e küfreder hiç yoktan anlamaz safozlar
neyse ben tv ye geçiyorum@Almila @Harunnn60yeni yakamozu keşfettim gelene ka birkaç ceza daha alırım))
izleyipo izlemediğini bilmiyorum zaten hazirana ka urdu 1 kanalı kösemi gösterecek fragmanı çıktı ama yorumlara katkıda bulunur@destere ile @Çiğdem- e küfreder hiç yoktan anlamaz safozlar
neyse ben tv ye geçiyorum@Almila @Harunnn60yeni yakamozu keşfettim gelene ka birkaç ceza daha alırım))
Bu yüzden diyorum ya insan biraz annesine çekerSafiye çok komik ya.Fahriye'ye benim hasta olmamı mı tercih ederdin diyor.
Fahriye ne desem sana. Daha ananı tanıyamıyorsun.
1605'de ölüyormuş inş doğrudur.Bu yüzden diyorum ya insan biraz annesine çeker
Yılmaz Şahin bu ne yapacağı belli olmaz ama inşallah1605'de ölüyormuş inş doğrudur.
İki tane olum tarihimiz var 1605 ve 1619 yilmaz sahinon insafina kaldik.ss1605'de ölüyormuş inş doğrudur.
Biz bizli konusacagiz elbet
Tamam seviyoruz da kızına karşı konuşmasın bariBiz bizli konusacagiz elbet
Total katjini beklerizGüzel başlangıç oldu. İnşallah yükselir yarın.
Kösem önce haddini yerini bilsinSafiye, Kösem'i çok fena tehdit etti.
Aynen bıkkınlık geldi şu endişeli ses tonundanHandan surekli endise icinde.sss
Yarın Totalde 5 Reyting aldıracağım size.Total katjini bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?