Biliyorum işte birkaç bölüm de olsa Derviş'i tek görelimhandan 1605 te derviş 1606 da ölüyorbu bölüm 1604 kasım ayında olucaz
Biliyorum işte birkaç bölüm de olsa Derviş'i tek görelimhandan 1605 te derviş 1606 da ölüyorbu bölüm 1604 kasım ayında olucaz
Handan ve Derviş sahneleri artmalı.Doğru söylüyorsun valla ona belli olmaz herkesi memnun edeyim derken eline yüzüne bulaştırdı herşeyi. Baştan düşünseydin ya bunları
Onu bunu bilmem Handan biran önce ölsün haremin yönetimi Safiye'ye geçsin. Çok gereksiz gelmeye başladı Handan sahneleri Tülin Özen de olmasa çekilmez
@xemrexxx @Harunnn60
+10000000 Suratsız ya Kadir'e daha iyi bir partner lütfenHandan ve Derviş sahneleri artmalı.
Fahriye diziden gitse iyi olacak hiç çekilmiyor.
bir vulat olmalı handanla derviş arasında seyirci istiyorHandan ve Derviş sahneleri artmalı.
Fahriye diziden gitse iyi olacak hiç çekilmiyor.
kızcağız kayboldu gitti hadi yerine düzgün biri gelse neyse gele gele yamuk ağızlı raşa geldi.ssBu arada yeni Mahfiruz'a ne diyorsunuz ? @xemrexxx @Harunnn60
+10000000 Suratsız ya Kadir'e daha iyi bir partner lütfen
Raşa'yı diyorsun sanırım.Bu arada yeni Mahfiruz'a ne diyorsunuz ? @xemrexxx @Harunnn60
+10000000 Suratsız ya Kadir'e daha iyi bir partner lütfen
Anca öpüşme olur daha ilerisi olmaz.bir vulat olmalı handanla derviş arasında seyirci istiyor
kızcağız kayboldu gitti hadi yerine düzgün biri gelse neyse gele gele yamuk ağızlı raşa geldi.ss
Orası öyle de Beren ile daha uyumlu hem ben daha çok sevdim. Merhametten kalan bir sempatim var Dilara'ya.bir vulat olmalı handanla derviş arasında seyirci istiyor
kızcağız kayboldu gitti hadi yerine düzgün biri gelse neyse gele gele yamuk ağızlı raşa geldi.ss
Kimse Mahidevran olamazRaşa'yı diyorsun sanırım.O kızda bir fettanlık var yani iyi kavga çıkarır Kösem ile.Kötünün iyisi diyorum. Ama bir Mahidevran asla olmaz.
Anca öpüşme olur daha ilerisi olmaz.Daha Kösem'i görmedik.
Aksan felaket ya.Orası öyle de Beren ile daha uyumlu hem ben daha çok sevdim. Merhametten kalan bir sempatim var Dilara'ya.
Beren'in aksan işi de çözülsün artık. Fazla uzatılmadan
Kimse Mahidevran olamaz
biz hatuncuk kösemi sevmedik zira kendisi senaryoyu mahvetti kprisleriyle büyük atamız hürrem sultan 9.bölümde 1 şehzade anası iken ve de 2.çocuğa hamileyken valide sultandan dayak yer ayşe hatun tarafından aşağılanırdı ancak hatuncuk kösem herkese posta koyuyor gel de buna inan.ssOrası öyle de Beren ile daha uyumlu hem ben daha çok sevdim. Merhametten kalan bir sempatim var Dilara'ya.
Beren'in aksan işi de çözülsün artık. Fazla uzatılmadan
Kimse Mahidevran olamaz
Kördüğüm
ay pis .ss neyse inşallah naz elmaz ölmemiştir 10 bölüme biter böylece dizi sen de mecbur dönersinKördüğüm
Ben Kösem'i zaten 2 bölümde 1 anca izliyordum ipin ucunu kaçırırsam hiç bakmamay pis .ss neyse inşallah naz elmaz ölmemiştir 10 bölüme biter böylece dizi sen de mecbur dönersin
inşallah ip boynuna folanırBen Kösem'i zaten 2 bölümde 1 anca izliyordum ipin ucunu kaçırırsam hiç bakmam
Safiş bu bölüm eski saraya gider mi acaba.inşallah ip boynuna folanır
Aynen öyle Yılmaz Şahin iştebiz hatuncuk kösemi sevmedik zira kendisi senaryoyu mahvetti kprisleriyle büyük atamız hürrem sultan 9.bölümde 1 şehzade anası iken ve de 2.çocuğa hamileyken valide sultandan dayak yer ayşe hatun tarafından aşağılanırdı ancak hatuncuk kösem herkese posta koyuyor gel de buna inan.ss
safişin oğlu var koskoca taht adayıSafiş bu bölüm eski saraya gider mi acaba.
onu kovup beni senarist yapsınlarAynen öyle Yılmaz Şahin işte
Aynen taht adayımız İskendersafişin oğlu var koskoca taht adayı
onu kovup beni senarist yapsınlar
venedik-fransa falan dolaşıp taht için destek arıcakmış iskender bekliyoruzAynen taht adayımız İskender
Hahaha valla seni yapsalar ne güzel olur
Sen bide Safiye'nin desteğini düşün oleylervenedik-fransa falan dolaşıp taht için destek arıcakmış iskender bekliyoruz
safiye o günleri görür mü bilmemSen bide Safiye'nin desteğini düşün oleyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?