Muhteşem Yüzyıl: Kösem 9. Bölüm Yorumları

9.Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Çok beğendim güzeldi. :Z

Oy: 2 25.0%
  • Yer yer sıkılsam da güzel bir bölümdü. :)

Oy: 4 50.0%
  • Ehh işte. :/

Oy: 1 12.5%
  • Kötü bir bölümdü.:(

Oy: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,770
Puanı
1,061
İstediğin 100 yorum olsun
neyse zaten biz görevimizi yaptık gecenin kraliçesi haftanın en hittirik konusu oldu bu akşam vadi yorum konusunda tayyip amcanın torunlarından robert downey juniora kadar pek çok konu konuşulacaktır

neyse zaten biz görevimizi yaptık gecenin kraliçesi haftanın en hittirik konusu oldu bu akşam vadi yorum konusunda tayyip amcanın torunlarından robert downey juniora kadar pek çok konu konuşulacaktır
Hahahahah

Aman şimdi bir şey derdim de ceza alırsam yorum yapamam falan
Kendi hallerine bırak

neyse sence bize krşı gelen hatuncuk babasını kurtarabilecek mi
Hahahaha aynı anda başlamışız
Ben twitter dan kopya çektim ama olsun

Başlarda kendini zeki zannederek başka yollarla kurtulmaya çalışsada Safişimin zekasının karşısında kim durabilmiş ? Elinde panzehir ile gidecek ama yetişemeyecek

Ayy bi zahmet artık Kösem'i de zalim yapsınlar kadın kendi evlatlarına kıyıyor hala melek gösterilme peşinde. Masumiyet bitsin artık Yılmaz Şahin
😡

yılmaz şahin totoşuna belli olmaz sanırım giray kardeşleri kahramana yapacak.ss

Hahahahah

Aman şimdi bir şey derdim de ceza alırsam yorum yapamam falan
Kendi hallerine bırak
bence ben vadinin karşısına sihirli annemi koymuştum forumdaki kanal zamanı perşembeye perşembeye ben bişey koymazdım @xemrexxx ye demiştim ozaman ve forumdasha büyük patlamayı ver diye

yılmaz şahin totoşuna belli olmaz sanırım giray kardeşleri kahramana yapacak.ss
Doğru söylüyorsun valla ona belli olmaz herkesi memnun edeyim derken eline yüzüne bulaştırdı herşeyi. Baştan düşünseydin ya bunları

Onu bunu bilmem Handan biran önce ölsün haremin yönetimi Safiye'ye geçsin. Çok gereksiz gelmeye başladı Handan sahneleri Tülin Özen de olmasa çekilmez

@xemrexxx @Harunnn60

handan ve derviş 13.bölüm gibi mefta inşallah kuyucu murat paşayı bekliyoruz şöyle ünlü bir oyuncu olur umarım

handan ve derviş 13.bölüm gibi mefta inşallah kuyucu murat paşayı bekliyoruz şöyle ünlü bir oyuncu olur umarım
Handan'ı 10-11 gibi yollasak Dervişi birkaç bölüm Safişin yanında görmek isteriz

Umarım ya Timurcuğum MY ile 7 nesline yetecek parayı kazandın biraz daha MY Kösem için harcar umarım 🙁 Yarında reytingler kötü gelirse intihar ederim kalite yoksunu izleyici yüzünden reyting korkusuyla rahat rahat izleyemiyoruz bile

handan 1605 te derviş 1606 da ölüyor
bu bölüm 1604 kasım ayında olucaz