Muhteşem Yüzyıl Kösem 8.Bölüm Fragmanı

Ay pis Safiye Sultan. ss Hiç sevmedim bu fragmanı.

sen kimsin de bize karşı geliyorsun hatuncuk haddini bildireceğiz bu bölüm inşallah

neyse dizinin en iyi iki oyuncusu 00:29-00:35 biri @destere nin beroşunu diğeri @Çiğdem- in necosunu cebinden çıkarır

İlk önce Kösem'in kırık türkçesi düzelmiş. Oh çok şükür.

Ben demiştim 7.bölüm geçiş bölümü diye. Kösem, Anastasia'nın özelliklerini devam ettirmişti. ( Aksan, Hareketler filan. ) Bu 8 bölüm tam Kösem'in başlangıcı olacak.

Safiş ağlıyor illede gitmem diyor.
Halime niye gidiyor onu anlamadım.

8.Bölüm 2.Fragman geldi.
Hareketli bir bölüm bekliyor bizi.

@sokak sanati @xemrexxx @Bully @Yiğitt @GunesinOglu @destere @cookies @Harunnn60
resimlerdeki ölü kişi dudu galiba mustiyi korurkene hakkın rahmetine kavuşur artık
neyse cennet kalfa zıcık yükselir

sanırsam bunlar hep bizim oyunumuz
önce mustiyi tahta çıkarsın diye halimeyi fiştekliyoruz sonra bunu duyan handan mustiyi öldürtmeye kalkıyor. cücük padişah ahmet şehre döndüğünde ikisini de sürgün edecek inşallah
tabi yılmaz şahin totoşu da bizim ka zekiyse @sokak sanati @destere @Harunnn60 @vadikızı @cookies @ozgur2113 @GunesinOglu

fragman süper bakalım neler olacak

Ygsye çok az kaldığı için artık bunu izleyemiyorum @xemrexxx

Bir tek haftaya gknin ilk bölümüne bakcam.Normalde bir tek idk izliyorum o da ders çalışarak ve cumartesi dinlenme ihtiyacı duyduğum içim

Handan'ı niye sürgün etsin.
) Der kadın oğlum senin tahtına göz diktiler diye.
Bana kalırsa bu işten zararlı halime ve kösem çıkacak gibi. İlk fragmanda bülbül kösem'e yanlış yaptın oyuna geldin diyordu.

aşk bu sağ solu belli olmaz

fragmana baktım yine safinaz sultan kötülük saçıyor safoşun ölmesi şart

Dua et iyi reytingler alsın pompy.
Senin dediklerin çıkıyor çünkü.

fragmana baktım yine safinaz sultan kötülük saçıyor safoşun ölmesi şart
biz zinhar ölmeyiz daha 14 yılımız var
önce handan-derviş-ahmet ve fahriyeyi gömeceğiz inşallah

neyse araplar işi biliyor nasıl kesmişler biizmkinden çok daha akıcı olmuş bölüm bu arada neboşu seslendiren kadın hülyayı da seslendiriyor bizim kudretimizden yayaralnamaya çalışıyor hatuncuk kösem
neyse birkaç sahne @vadikızı dün paylaşmıştı hülyanın ilk bölümde gözükmeyen fototları diye oraları eklemişler falan timur araplarla anlaştı galiba bizden daha iyi bölümler izlicekler.ss
@mrt-06 @ozgur2113 @sokak sanati @GunesinOglu @cookies @eskici

45 dakika'ya bölüyorlar diyoruzda artık 38-39 dakikaya düşürmüşler.
Artık bir bölümü orada 5 e bölürler.

pabba pabba sanırım nasya orda baba diyor ?
arapçayı yavaş yavaş çözdüm