Muhteşem Yüzyıl Kösem 8.Bölüm Fragmanı

Ay pis Safiye Sultan. ss Hiç sevmedim bu fragmanı. :T:

sen kimsin de bize karşı geliyorsun hatuncuk haddini bildireceğiz bu bölüm inşallah:A
neyse dizinin en iyi iki oyuncusu 00:29-00:35 biri @destere nin beroşunu diğeri @Çiğdem- in necosunu cebinden çıkarır:A

İlk önce Kösem'in kırık türkçesi düzelmiş. Oh çok şükür. :Z
Ben demiştim 7.bölüm geçiş bölümü diye. Kösem, Anastasia'nın özelliklerini devam ettirmişti. ( Aksan, Hareketler filan. ) Bu 8 bölüm tam Kösem'in başlangıcı olacak. :)

Safiş ağlıyor illede gitmem diyor. :kiki::kiki: Halime niye gidiyor onu anlamadım. (b)

8.Bölüm 2.Fragman geldi. :Z Hareketli bir bölüm bekliyor bizi. :Z

@sokak sanati @xemrexxx @Bully @Yiğitt @GunesinOglu @destere @cookies @Harunnn60
resimlerdeki ölü kişi dudu galiba mustiyi korurkene hakkın rahmetine kavuşur artık :D neyse cennet kalfa zıcık yükselir:F

sanırsam bunlar hep bizim oyunumuz :) önce mustiyi tahta çıkarsın diye halimeyi fiştekliyoruz sonra bunu duyan handan mustiyi öldürtmeye kalkıyor. cücük padişah ahmet şehre döndüğünde ikisini de sürgün edecek inşallah :) tabi yılmaz şahin totoşu da bizim ka zekiyse @sokak sanati @destere @Harunnn60 @vadikızı @cookies @ozgur2113 @GunesinOglu

resimlerdeki ölü kişi dudu galiba mustiyi korurkene hakkın rahmetine kavuşur artık :D neyse cennet kalfa zıcık yükselir:F

sanırsam bunlar hep bizim oyunumuz :) önce mustiyi tahta çıkarsın diye halimeyi fiştekliyoruz sonra bunu duyan handan mustiyi öldürtmeye kalkıyor. cücük padişah ahmet şehre döndüğünde ikisini de sürgün edecek inşallah :) tabi yılmaz şahin totoşu da bizim ka zekiyse @sokak sanati @destere @Harunnn60 @vadikızı @cookies @ozgur2113 @GunesinOglu

fragman süper bakalım neler olacak

Ygsye çok az kaldığı için artık bunu izleyemiyorum @xemrexxx :(

Bir tek haftaya gknin ilk bölümüne bakcam.Normalde bir tek idk izliyorum o da ders çalışarak ve cumartesi dinlenme ihtiyacı duyduğum içim

Handan'ı niye sürgün etsin.:)) Der kadın oğlum senin tahtına göz diktiler diye.
Bana kalırsa bu işten zararlı halime ve kösem çıkacak gibi. İlk fragmanda bülbül kösem'e yanlış yaptın oyuna geldin diyordu. :)

Handan'ı niye sürgün etsin.:)) Der kadın oğlum senin tahtına göz diktiler diye.
Bana kalırsa bu işten zararlı halime ve kösem çıkacak gibi. İlk fragmanda bülbül kösem'e yanlış yaptın oyuna geldin diyordu. :)
aşk bu sağ solu belli olmaz

fragmana baktım yine safinaz sultan kötülük saçıyor safoşun ölmesi şart :)

Dua et iyi reytingler alsın pompy. :D Senin dediklerin çıkıyor çünkü.

fragmana baktım yine safinaz sultan kötülük saçıyor safoşun ölmesi şart :)
biz zinhar ölmeyiz daha 14 yılımız var:A önce handan-derviş-ahmet ve fahriyeyi gömeceğiz inşallah:A
neyse araplar işi biliyor nasıl kesmişler biizmkinden çok daha akıcı olmuş bölüm bu arada neboşu seslendiren kadın hülyayı da seslendiriyor bizim kudretimizden yayaralnamaya çalışıyor hatuncuk kösem :A neyse birkaç sahne @vadikızı dün paylaşmıştı hülyanın ilk bölümde gözükmeyen fototları diye oraları eklemişler falan timur araplarla anlaştı galiba bizden daha iyi bölümler izlicekler.ss
@mrt-06 @ozgur2113 @sokak sanati @GunesinOglu @cookies @eskici

biz zinhar ölmeyiz daha 14 yılımız var:A önce handan-derviş-ahmet ve fahriyeyi gömeceğiz inşallah:A
neyse araplar işi biliyor nasıl kesmişler biizmkinden çok daha akıcı olmuş bölüm bu arada neboşu seslendiren kadın hülyayı da seslendiriyor bizim kudretimizden yayaralnamaya çalışıyor hatuncuk kösem :A neyse birkaç sahne @vadikızı dün paylaşmıştı hülyanın ilk bölümde gözükmeyen fototları diye oraları eklemişler falan timur araplarla anlaştı galiba bizden daha iyi bölümler izlicekler.ss
45 dakika'ya bölüyorlar diyoruzda artık 38-39 dakikaya düşürmüşler. :D Artık bir bölümü orada 5 e bölürler. :D

pabba pabba sanırım nasya orda baba diyor ? :) arapçayı yavaş yavaş çözdüm :)