Şivekar Sultan o@destere goş la senin tarhana sultan gelmiş; ezo gelin @Çiğdem- i bırakırsın artık@mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Dosi @gizem ak @denizz19 @Aserat @Forumdash @yatutarsa
şu kim bilmiyorum ama şimdiden favorim oldu
Ekli dosyayı görüntüle 55585
bu çocukta nerde camış gibi kadın oyuncu var onu seviyor yabancıdada öyle türkdede@destere goş la senin tarhana sultan gelmiş; ezo gelin @Çiğdem- i bırakırsın artık@mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Dosi @gizem ak @denizz19 @Aserat @Forumdash @yatutarsa
Atv ye gel bencebu çocukta nerde camış gibi kadın oyuncu var onu seviyor yabancıdada öyle türkdede
![]()
![]()
@destere @Harunnn60 @cookies @mrt-06 @Bully
Tarhana Sultan'ı paylaştım yukarda, onu destekliyoruz dimi bundan sonrabu çocukta nerde camış gibi kadın oyuncu var onu seviyor yabancıdada öyle türkdede
![]()
![]()
@destere @Harunnn60 @cookies @mrt-06 @Bully
harbiden geldiyse bir göz atarım diziye@destere goş la senin tarhana sultan gelmiş; ezo gelin @Çiğdem- i bırakırsın artık@mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Dosi @gizem ak @denizz19 @Aserat @Forumdash @yatutarsa
asaleti muhteşem gerçi asil durmasınada gerek yoktu tipsiz bişey olsa bile desteklerdim yeterki köseleyi yolunmuş kaza çevirsin
Tarhana Sultan'ı paylaştım yukarda, onu destekliyoruz dimi bundan sonra![]()
Muratımın intikamı için tarhana sultanı tutucam bende buruşuk kösemi gebertene kadarharbiden geldiyse bir göz atarım diziyedört gözle tarhanayı bekliyorum senin köseleyi yamultsun diye
asaleti muhteşem gerçi asil durmasınada gerek yoktu tipsiz bişey olsa bile desteklerdim yeterki köseleyi yolunmuş kaza çevirsin![]()
murat oğlan için bile olsa tarhanayı desteklemen harika hogatha
Camış dedim ben ona az öncebu elmayla fantazi yapan kızda çok tahriş edici duruyor bu kim acaba
![]()
murat oğlan için bile olsa tarhanayı desteklemen harika hogatha![]()
neresi camış sadece elbisesi kabarık gösteriyor kızı hindilere dönmüş olsada elma yiyişindeki çekicilik yeterli bizeCamış dedim ben ona az önce![]()
![]()
![]()
harbiden geldiyse bir göz atarım diziyedört gözle tarhanayı bekliyorum senin köseleyi yamultsun diye
asaleti muhteşem gerçi asil durmasınada gerek yoktu tipsiz bişey olsa bile desteklerdim yeterki köseleyi yolunmuş kaza çevirsin![]()
Tam da istediğim oyuncu geldi, Hande'm
zaten nurgülle birlikte köseleye düşman kesildim köselenin ergenik yunanı ve muhteşem beroşu bizi ihya etti moruklaşınca kadın rolü nurgül yeşilpancara verdiler hakettiği yere yaniTam da istediğim oyuncu geldi, Hande'm
Nurgül'ü pardon Kösem'i geberttiği sahneyi sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Tam da istediğim oyuncu geldi, Hande'm
Nurgül'ü pardon Kösem'i geberttiği sahneyi sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
düşmanımın düşmanı dostumdur diyordu polatneresi camış sadece elbisesi kabarık gösteriyor kızı hindilere dönmüş olsada elma yiyişindeki çekicilik yeterli bize![]()