Muhteşem Yüzyıl Kösem 57.Bölüm Fragmanı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,192
Puanı
1,060
Memeli Murad oğlan geberirken Sultan İbrahim devri başlıyor...

Turhan Sultan mi gelmiş ne? :A Kösem de iyi davranıyor. İlerde kavga başlar ve Kösem öler.
Şivekar Sultan yalnız benim şu anda favorim oldu. :A Elmayı ısırışı bile iştah açıcı. :A Sultan İbrahimin şişman kadın arzusu sonucu bulunmuş oynak sultanımız. :A
Hande yakışmış yalnız diziye.
Ve dizi 1 reyting zor alsa da hala yıldız oyuncuları kadrosuna almaya devam ediyor. Farkı biz. 😛

@destere goş la senin tarhana sultan gelmiş; ezo gelin @Çiğdem- i bırakırsın artık:A @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Dosi @gizem ak @denizz19 @Aserat @Forumdash @yatutarsa

şu kim bilmiyorum ama şimdiden favorim oldu :bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 55585
Şivekar Sultan o :A
İbrahim diyor ki askerlerine bana en şişman kadını bulun diye sonra bunu getiriyorlar ve Sultan ibrahim de bunu tavırlarını falan seviyor. En sevdiği kadınlarından kendisi.

DBJmGY9XUAAeiNu.jpg:large

Şu asalete bakar mısınız :bhr:

Turhan Sultan, Kösem'i bitirmeye geliyor :Z @Çiğdem- @destere @xemrexxx

@destere goş la senin tarhana sultan gelmiş; ezo gelin @Çiğdem- i bırakırsın artık:A @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Dosi @gizem ak @denizz19 @Aserat @Forumdash @yatutarsa

şu kim bilmiyorum ama şimdiden favorim oldu :bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 55585
harbiden geldiyse bir göz atarım diziye :) dört gözle tarhanayı bekliyorum senin köseleyi yamultsun diye :)

asaleti muhteşem gerçi asil durmasınada gerek yoktu tipsiz bişey olsa bile desteklerdim yeterki köseleyi yolunmuş kaza çevirsin :)

Tarhana Sultan'ı paylaştım yukarda, onu destekliyoruz dimi bundan sonra :Z
harbiden geldiyse bir göz atarım diziye :) dört gözle tarhanayı bekliyorum senin köseleyi yamultsun diye :)

asaleti muhteşem gerçi asil durmasınada gerek yoktu tipsiz bişey olsa bile desteklerdim yeterki köseleyi yolunmuş kaza çevirsin :)
Muratımın intikamı için tarhana sultanı tutucam bende buruşuk kösemi gebertene kadar
.A :A :A @xemrexxx

Muratımın intikamı için tarhana sultanı tutucam bende buruşuk kösemi gebertene kadar
.A :A :A @xemrexxx
Tam da istediğim oyuncu geldi, Hande'm :bhr:

Nurgül'ü pardon Kösem'i geberttiği sahneyi sabırsızlıkla bekliyoruz :A

Tam da istediğim oyuncu geldi, Hande'm :bhr:

Nurgül'ü pardon Kösem'i geberttiği sahneyi sabırsızlıkla bekliyoruz :A
zaten nurgülle birlikte köseleye düşman kesildim köselenin ergenik yunanı ve muhteşem beroşu bizi ihya etti moruklaşınca kadın rolü nurgül yeşilpancara verdiler hakettiği yere yani :)