evet arkadaşlar @Çiğdem- şok yine her gelen oğlan kösem sultanımıza bakıyoreee tabi @destere ile @Bully nin beroşu gibi düşük profilli değil nurgül sultanım
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @denizz19 @MayısKralı @turkuazz @Sherlock Ekli dosyayı görüntüle 53192
niye ötekini kendine mi alıcanİsmail filiz ile daha çok yakışmışlar bence![]()
niye ötekini kendine mi alıcan![]()
muratım şu kadını odaya kapatsın bence ayoll .Aevet arkadaşlar @Çiğdem- şok yine her gelen oğlan kösem sultanımıza bakıyoreee tabi @destere ile @Bully nin beroşu gibi düşük profilli değil nurgül sultanım
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @denizz19 @MayısKralı @turkuazz @Sherlock Ekli dosyayı görüntüle 53192
odada neler yapar faryaya acabamuratım şu kadını odaya kapatsın bence ayoll .A![]()
![]()
hhahaha annesini kösemi yanı cnm kadın 40 ından sonra kudurmus yasından basından utanmıyor
ne demek istedin kız bu mesajdahhahaha annesini kösemi yanı cnm kadın 40 ından sonra kudurmus yasından basından utanmıyor![]()
ayy zaten basım davul gibi sonucları açıkladım beni yorma ayollne demek istedin kız bu mesajda![]()
kız konumuz faryayla murattı ne ara oraya atladın ya dakösemi nasıl anladın o mesajdanayy zaten basım davul gibi sonucları açıkladım beni yorma ayoll
köseme herkes hayran her erkek bakıyor demedinmi bende murat odaya kilitlesin dedim![]()
şu meajı sen ayzmadınmı ayollkız konumuz faryayla murattı ne ara oraya atladın ya dakösemi nasıl anladın o mesajdan![]()
ay bu sefer bnm hatlar karışmışşu meajı sen ayzmadınmı ayoll
evet arkadaşlar @Çiğdem- şok yine her gelen oğlan kösem sultanımıza bakıyor
hahaha kim bilir hangi konudayız sanıyorsun kendini ayollay bu sefer bnm hatlar karışmış![]()