Yorumlara sonuna kadar katılıyorum.![]()
Halit beyi muhteşem yüzyıl dısında her dizide izledim saece muhteşem yüzyılı yakıştırmadım kendisine oyüzden sülüman rolune gelen eleştirilere katılıyorumresmen sen hesap açıp yapmışsın yorumları![]()
hahaha öpüşme dışında iyi görünüyor umarım fragmanda olduğu gibi kısa keserler bölümdede![]()
![]()
![]()
kız dedim sana boşuna heveslenme muhteşem yüzyıl böyle diye sülüman da ilk bölüm namaz kılıyordu hürrem ilk çocuğunu kuran okunurken doığurmuştu mümin bir şekilde başlayıp açılıyoruz hep
muratım sülümn kadar etkisiz değil o ölmediği sürece aksiyonlu gider ayoll daha sefere çıkıcazkız dedim sana boşuna heveslenme muhteşem yüzyıl böyle diye sülüman da ilk bölüm namaz kılıyordu hürrem ilk çocuğunu kuran okunurken doığurmuştu mümin bir şekilde başlayıp açılıyoruz hep![]()
kız muhteşem yüzyılın ilk 10 bölümünün 4 bölümü seferde geçişti senin murat hayatı boyunca 2 kere sefere gitmişmuratım sülümn kadar etkisiz değil o ölmediği sürece aksiyonlu gider ayoll daha sefere çıkıcaz![]()
![]()
![]()
öpüşme hriç yine aksiyonlu bölüm olucak boşuna hevesimizi kaçırmaya çalışma beekız muhteşem yüzyılın ilk 10 bölümünün 4 bölümü seferde geçişti senin murat hayatı boyunca 2 kere sefere gitmişsenin vadiden reaksiyondan gelen ismail demirci köseme ya da estere abayı yakacak bence
bu arada görüyon mu sokak totoşunu etiketlenmediği konuya gelip diziden kovulan beroşu için olmamışı basıyor![]()
sanki bu diziyi bıraksan cumaları aksiyonlu diye arka sokaklar izlicen gidip kiralık aşk izlicenöpüşme hriç yine aksiyonlu bölüm olucak boşuna hevesimizi kaçırmaya çalışma bee
geçen yılkı faciaya dönerse dizi hemen bırakırım zaten ayoll![]()
![]()
![]()
İzlediğim 5 diziye kullanmadım perşembeden pazarasanki bu diziyi bıraksan cumaları aksiyonlu diye arka sokaklar izlicen gidip kiralık aşk izlicenneyse sen kiralık aşka oy kulland ı mı bir oylarını kontrol et
![]()
hayat bazen tatlıdır ekibini topla @mrt-06 yı çatlatİzlediğim 5 diziye kullanmadım perşembeden pazara![]()
![]()
![]()
BU GECE oylayacam oylayamadığım dizilerimihayat bazen tatlıdır ekibini topla @mrt-06 yı çatlatneyse bir önceki yabancı dizi konusuna dön önemli bişi paylaştım
![]()