Muhteşem Yüzyıl Kösem 33.Bölüm Fragmanı

@xemrexxx bak burada ne var ayoll senin sülümanın papucunu dama atmaya başlamışlar
:A :A :A @Bully @cookies @mrt-06 @destere @Harunnn60
r6jgqP.jpg

3vNDBp.jpg

kız dedim sana boşuna heveslenme muhteşem yüzyıl böyle diye sülüman da ilk bölüm namaz kılıyordu hürrem ilk çocuğunu kuran okunurken doığurmuştu mümin bir şekilde başlayıp açılıyoruz hep :F
muratım sülümn kadar etkisiz değil o ölmediği sürece aksiyonlu gider ayoll daha sefere çıkıcaz :A :A :A

muratım sülümn kadar etkisiz değil o ölmediği sürece aksiyonlu gider ayoll daha sefere çıkıcaz :A :A :A
kız muhteşem yüzyılın ilk 10 bölümünün 4 bölümü seferde geçişti senin murat hayatı boyunca 2 kere sefere gitmiş:F senin vadiden reaksiyondan gelen ismail demirci köseme ya da estere abayı yakacak bence :A

bu arada görüyon mu sokak totoşunu etiketlenmediği konuya gelip diziden kovulan beroşu için olmamışı basıyor :F

kız muhteşem yüzyılın ilk 10 bölümünün 4 bölümü seferde geçişti senin murat hayatı boyunca 2 kere sefere gitmiş:F senin vadiden reaksiyondan gelen ismail demirci köseme ya da estere abayı yakacak bence :A

bu arada görüyon mu sokak totoşunu etiketlenmediği konuya gelip diziden kovulan beroşu için olmamışı basıyor :F
öpüşme hriç yine aksiyonlu bölüm olucak boşuna hevesimizi kaçırmaya çalışma bee :F

geçen yılkı faciaya dönerse dizi hemen bırakırım zaten ayoll :A :A :A

öpüşme hriç yine aksiyonlu bölüm olucak boşuna hevesimizi kaçırmaya çalışma bee :F

geçen yılkı faciaya dönerse dizi hemen bırakırım zaten ayoll :A :A :A
sanki bu diziyi bıraksan cumaları aksiyonlu diye arka sokaklar izlicen gidip kiralık aşk izlicen :F neyse sen kiralık aşka oy kulland ı mı bir oylarını kontrol et:F