Muhteşem Yüzyıl Kösem 32.Bölüm Yorumları

seferde 4.bölüme kalır sen harem umuduyla çatlamaya devam et ayoll dizi aksiyonu bozmasın elbet yarın yada 3.bölüm yükselicek halk sever böyle dizileri zaten haremden bıktılar :A
biz de senden bıktık ama çare yok malesef:A

hahaha aaa ben ilk muhteşem yüzyılda dahil 1 bölüm bile izlemedim ayoll ben muratı izliyorsam bilinki harem falan yok ona göre izle :A :A :A

FRAGMAN KONUSUNU AÇSANA AYOLL MADEM KONUU HAZIR dizinin :A

N'apak bizde Farya'yı izliyoruz. İnşallah sen Murat'ın cellatlarının eline düşersin. :)

Emrah kaleyi iyice fethetmis. sizinki zaman alir belki :)
evet arkadaşlar çikinella çiğdemin kabardığı gıdaklamaya başladığı sahne buymuş :A @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici @gizem ak @MayısKralı @Aserat @denizz19

"Şu deryadan mı vereyim ulufenizi?" Murad hem espritüelsin hem de çelik kadar sertsin, biraz da odunsun ama olsun. :^)
Farya hazırlanırken çalan müzik yeniydi sanırım, çok beğendim. Kış Bahçesi gibi bir şaheseri bu kadar sık kullanmalarını sevmedim. :T: O, Ahmed ve Kösem'in müziği özel olarak kalmalı en azından bu kadar çok kullanılmamalı.
Dizi geçen sezon bir halt yedi hala onunla uğraşıyor. :D Mahfiruz'u erkenden öldürttüler, Osman ve Kösem'i ana-oğul yaptılar şimdi de Gülbahar'la uğraşmaya devam ediyorlar. :D
+Zinhar münasip değil!!
-Münasip validem, ben istersem münasip.
Çok güzel bir diyalogdu. :F