bu zaten son sefere çıkan osmanlı padişahı bundan sonrası sıkıcı geçecek senin için![]()
abdülhamit devrine atlayacaklar benceBundan sonrasını anlatacaklar mı ki Deli İbrahim falan analtırlar işte ordada bir kaç güzel şey çıkar Turhan Sultan olayından sonra yeni bir hikayeye girişmesinler hiç![]()
abdülhamit devrine atlayacaklar bence![]()
abdülhamit devri devletin yıkılış zamanı hem 33 yıl kaldı galiba tahtta abdülhamit sülüman ve kösemden sonra en fazla konu bulablecekleri devirO çok yakın günümüze o olmaz anca geriye gidip Yavuz Sultan Selim falan işlerler ancak onların devrindede güçlü bir sultan (eş) yok hiç![]()
senin gibileri kandırmak için yaptık bu bölümü 3 bölüm böyle gidicez baksana ömüşün memelerini bile terkettinooo süper vlla şu muratın 1.bölümü muhteşem yüzyılın bile tüm bölümlerine bedeldi o neydi ayoll sarayda cariyeler dedikodu yapıyor yanlarında gül ağalar![]()
![]()
murat ertuğrulum gibiydi bu sezon böyle devam etsinler yarın ortalama baslar ilk bölüm sonucta ama 2.bölümle totelide alır ab deçok yüksek olur çünkü ertuğrulcular gelir bu diziye böyle devam ederse![]()
![]()
@mrt-06 @Bully @xemrexxx @MayısKralı @cookies @destere
abdülhamit devri devletin yıkılış zamanı hem 33 yıl kaldı galiba tahtta abdülhamit sülüman ve kösemden sonra en fazla konu bulablecekleri devir
senin gibileri kandırmak için yaptık bu bölümü 3 bölüm böyle gidicez baksana ömüşün memelerini bile terkettin![]()
geçen yıldan ders çıakrmışlar halkımız artık harem odalarına prim vermiyor ve çok açık şekilde ertuğrulu örnek alarak yazılmıs bu murat senaryosu bu sezon böyle gider eski formatı rüyanda bile göremezsin artık ayollabdülhamit devri devletin yıkılış zamanı hem 33 yıl kaldı galiba tahtta abdülhamit sülüman ve kösemden sonra en fazla konu bulablecekleri devir
senin gibileri kandırmak için yaptık bu bölümü 3 bölüm böyle gidicez baksana ömüşün memelerini bile terkettin![]()
bekle ve görgeçen yıldan ders çıakrmışlar halkımız artık harem odalarına prim vermiyor ve çok açık şekilde ertuğrulu örnek alarak yazılmıs bu murat senaryosu bu sezon böyle gider eski formatı rüyanda bile göremezsin artık ayoll![]()
![]()
![]()
ozaman batarsınız ayoll bende bırakırımbekle ve görsülüman da ilk bölüm namaz kılıp dua ediyordu
![]()
kız reytingi 8-9 a çıkarırsa önemli değil 5 e düşer en kötü o da yeterozaman batarsınız ayoll bende bırakırım
asıl reytingler 2.bölümde gelicek çünkü milelt böyle bir bölüm beklemiyordu umutlandık![]()
ayy yalnız dizinin tek kötü yanı şu ferah mıdır nedir birde dövüş sahnesi yazmıslar kurt seyyitteki beceriksiz kızı diyorum benim her izlediğim diziye şöyle bir beceriksiz illa koyucaklar oyuncu bile demem ben onakız reytingi 8-9 a çıkarırsa önemli değil 5 e düşer en kötü o da yeter![]()
dikkat et farah seni de kılıçtan geçirmesin hadsizayy yalnız dizinin tek kötü yanı şu ferah mıdır nedir birde dövüş sahnesi yazmıslar kurt seyyitteki beceriksiz kızı diyorum benim her izlediğim diziye şöyle bir beceriksiz illa koyucaklar oyuncu bile demem ben ona![]()
nurgül dışınd beğendiğim kadın oyuncu olmadı gergedanı unutmusum bile ayolldikkat et farah seni de kılıçtan geçirmesin hadsiz![]()
farah kadar başına taş düşsünayy yalnız dizinin tek kötü yanı şu ferah mıdır nedir birde dövüş sahnesi yazmıslar kurt seyyitteki beceriksiz kızı diyorum benim her izlediğim diziye şöyle bir beceriksiz illa koyucaklar oyuncu bile demem ben ona![]()
ayy hemen avukatı gibi ışınlanmışsın foruma ayollfarah kadar başına taş düşsündizideki tek güzel şey
senin besili toramanlar diziyi foka çevirmiş allahtan farah biraz iştah açıyor)
ayy hemen avukatı gibi ışınlanmışsın foruma ayoll![]()
![]()
![]()
nurgul biraz pörsümüş senin güzellik standardına yaklaşmış o yüzden kıskanmıyorsunnurgül dışınd beğendiğim kadın oyuncu olmadı gergedanı unutmusum bile ayoll![]()
hahahah aaa yakışmış role hem evet nurgül buluştu artık benim hedefim ferah olucak bu dizide zaten sevmiyordum ben o kızı burda dahada sinir oldumkadının yatakta partneri, mutfakta aşçısı, dışarda avukatıyım herşeyiyle birebir ilgileniyorum
nurgul biraz pörsümüş senin güzellik standardına yaklaşmış o yüzden kıskanmıyorsun) senden biraz daha güzeli görünce süpürgene binip hogathalık yapıyorsun ama kimseyi kandıramazsın kıskançlıklar sana zarar verir anca
)