zaten 14 yaşına tahta çıkıp 18 inde öliyiosman pek bir halta benzemiyormuş zaten bu tiple çok bile kalmış saltanatta![]()
zaten 14 yaşına tahta çıkıp 18 inde öliyiosman pek bir halta benzemiyormuş zaten bu tiple çok bile kalmış saltanatta![]()
zaten 14 yaşına tahta çıkıp 18 inde öliyineyse şimdi bu osmancık kösemin oğluşunu öldürecek sanırım biz safiş sultan olarak destek vericez sonra da kösemcik bizi öldirici çünkü kösemin büyük oğluyla safiş aynı yıl ölüyor baya yakın ölüm tarihleri .ss
Mustafa'yı nasıl buldun peki? Ben çok beğendim.ay resmen kösemin oğluşunu öldürüp cehennem hayatı yaşatacak hatuncuğa@destere @Çiğdem- @Bully @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Forumdash @Aserat @denizz19
gayet iyi de memoş sorun gibi .ssMustafa'yı nasıl buldun peki? Ben çok beğendim.![]()
soruyu doğru kişiye sormuşsunMustafa'yı nasıl buldun peki? Ben çok beğendim.![]()
Vadiciler izler belki niye öyle diyorsun.gayet iyi de memoş sorun gibi .ss
Taze parlak o çocukta.soruyu doğru kişiye sormuşsun) emreye oğlanları sor kızlardan anlamıyor zaten ilgi alanınada girmiyor kızlar
)
bak işte oğlanların kalitesinden anlıyorgayet iyi de memoş sorun gibi .ss
Dur şimdi Çiko baya heyecanlı bu gün.bak işte oğlanların kalitesinden anlıyor@Çiğdem- olsa bu kadar net cevap veremez
gubulup gubulup bişeyler söylemeye çalışır kendisini rezil eder
)
batırmış şimdiden yarışmadan haberi yok kızınDur şimdi Çiko baya heyecanlı bu gün.İlk yarışmasını sunacak kız.
![]()