nasya oricinıl kösem beren ise israilin diziyi çökertmek için gönderdiği kişi.ssNasya da kimmiş Beren'imin yanında. ss
nasya oricinıl kösem beren ise israilin diziyi çökertmek için gönderdiği kişi.ssNasya da kimmiş Beren'imin yanında. ss
ne kaçırdım la melun sedefçi şimdi açtım .ssBölüm ne güzel başladı öyle.Beren'in sesi çok güzel ya.
Birşey kaçırmadın Cennet Kösem'e haber verdi Derviş'in idam edildiğini söyledi. Handan hüzünlü hüzünlü yürüdüne kaçırdım la melun sedefçi şimdi açtım .ss
güzel kızımız hümaşahın köseme yapacaklarını bekliyoruzBirşey kaçırmadın Cennet Kösem'e haber verdi Derviş'in idam edildiğini söyledi. Handan hüzünlü hüzünlü yürüdü
halimem yılan gözlü aşkitom ne yapsa yeridirAy bi sus pis Halime cadısı kadın acısını yaşasın. ss
Bu bölüm baya küfür edecem gibi görünüyor. ss Iyy Hümaşah ve Safiş çıktı. ssgüzel kızımız hümaşahın köseme yapacaklarını bekliyoruz
halimem yılan gözlü aşkitom ne yapsa yeridir
biz çıktık yaniBu bölüm baya küfür edecem gibi görünüyor. ss Iyy Hümaşah ve Safiş çıktı. ss
Aynen onu yazacaktım bende şimdi Emre'ye.Safiş'in yüzünde yine efekt mi var ya
Vildan'ı falan kıskandı zaarAynen onu yazacaktım bende şimdi Emre'ye.Hülya mı istedi acaba.
biz filtreli de filtresiz de güzeliz asaletimiz yeter hatuncuk gibi paçoz değilizAynen onu yazacaktım bende şimdi Emre'ye.Hülya mı istedi acaba.
reklam dönüşü türkiye maçının devre arasına çıkışına denk geliyor tam @mrt-06 total d nin vadi taktiklerini uygulluyor starÇok reklam verdiler ya. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?