Ayy sus saçmalama dua et reklam sonrası naksiyon tavan yapsınDedim. Konuyu sen açma diye
Ayy sus saçmalama dua et reklam sonrası naksiyon tavan yapsınDedim. Konuyu sen açma diye
reklam girdi o yüzden diğer kanallara kaçtık 3 dakka dizi 25 dakika reklamDedim. Konuyu sen açma diye
Tavana basini çarp emiAyy sus saçmalama dua et reklam sonrası naksiyon tavan yapsın
Sizi boğacaklarTavana basini çarp emi
Ay bizi bogaza mi aticiler 😱
Kiz kulesine hapsediliyoz galiba
N.h bogarlar.ssSizi boğacaklar
Kiz kulesi la ora cahalsafinazı ucu sivri bir yere götürüyor zülfikar ? sanırım niyeti kötü ?
N.h bogarlar.ss
Kiz kulesi la ora cahal
Biz ilursek reyting çokerKız kulesinde harcanacak
360derece donerse ayni yere grri gelirkulenin ucu sivri değilmisafinazı oraya takıp 360 derece döndürmeyeceklerini nerden biliyorsun ?
Biz ilursek reyting çoker
360derece donerse ayni yere grri gelir
21:45 anlıkları...Biz ilursek reyting çoker
Fanteziye bakaynı yere gelmesi önemli değil ? ama kulenin sivri kısmı o dönüş esnasında safinazın içinde kaybolur
Fanteziye bak
O hatuncuk da kimDerviş seni severim ama Kösem'e göz dağı vermeye kalkarsan işler değişir, haddini bil.
Derviş seni severim ama Kösem'e göz dağı vermeye kalkarsan işler değişir, haddini bil.
Ay tamam sus git @Çiğdem- le fantezi yap
gözümde canlandırdım safinazı kulede dönerkençok iğrenç bir işkence şeklio kadarı fazla olur bence zülfikarla evlendirip yollasınlar yemene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?