- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
kullarımızın mesajları bizi ilgilendirmez
Kim gider bu bölüm sence.
ters köşe yapıp fahriye yerine handanı şutlucaklar bence bu arada resimde beren ayağını kaldırarak çiğdem ve destereye hareket çekmiş sankiKim gider bu bölüm sence.
neyse profil fotomda mahfiruze ve kösem kullarımız nasıl çıkmışOnlar bizim ekip yanlız. Hülya köşeye kaçmış yine.
@sokak sanati ceza ver hemen emreye.neyse profil fotomda mahfiruze ve kösem kullarımız nasıl çıkmış
@sokak sanati ceza ver hemen emreye.
safişci misin hatuncuk kösemden yana mısınBende izliyorum diziyi yorum yaparım
Şu forumun da bir eski sarayı yokmu acaba. Kösem'e karşı gelenleri oraya sürsek.Kışkırtıcı profil resmi. Neyse ki Emre akıllı bir kul o sebeple düzeltır hatasını.
Bende izliyorum diziyi yorum yaparım
Şu forumun da bir eski sarayı yokmu acaba. Kösem'e karşı gelenleri oraya sürsek.
çok meraklıysan seni isviçre alplerine gönderebiliriz eski kullarımızı görür hasret giderirsinŞu forumun da bir eski sarayı yokmu acaba. Kösem'e karşı gelenleri oraya sürsek.
Valla ikisini de beğeniyorum daha bi taraf tutmadımsafişci misin hatuncuk kösemden yana mısın
HoşbuldumHoş geldin konuya.
Konuya rağbet çok olsa direk şutlanacak aslında bu totoş ama işte el mahkum.
Allah korusun. 😳 Tamam sustum.çok meraklıysan seni isviçre alplerine gönderebiliriz eski kullarımızı görür hasret giderirsin