Muhteşem Yüzyıl: Kösem 1. Bölüm Yorumları

İlk bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    28
@destere şurdaki linke tıklayıp Emre'nin yazısını okusana.

Kim ne yorum yapmış.

Sen öyle san. Tıpa tip aynısın.

@sokak sanati okudum emrenin destanını, eksiklere rağmen güzel bir yazı olmuş? totoş kendini aşmış burda

yazıdaki da vinci demons kısmına gelince aynı @sürgünüm gibi bende bastım kalayı
daha izlemediğimiz bölümlerden niye haberdar ediyorsun bizi ? allah seni kurbağaya çevirsin emre
)

yazının çoğuna katılıyorum sadece katılmadığım yanı anastasianın kaçırılış sahnesinde osmanlıyı savunmaya geçmiş olman ?
hatta varolanı yumuşatmışlar dizide... gerçek ise bundan daha gaddarca devşirmeleri basbayağı zorla mal kaçırır gibi saraya doldurmuşlardır

bu arada paramparçada hazal diyor ben hiç kalkan yemedim ?
babası şaşırıyor nasıl olur kızım yalıdaykendemi yemedin ?

içim fesat olsa şimdi bu masum sohbetten çok pis sonuçlar çıkarabilirdim dua etsinlerki içim temiz

@sokak sanati Da Vinci'yi izlemiyor mu ispiyon hakkında hiç söz etmedi.

Yukarda ki anketi oylamiş oradan gördüm.
sizde forum ne durumda bilmem ama bende tamamen iş çığırında çıkmış durumda
) okumak işkence yazmak daha büyük işkence sayfadan sayfaya geçiş felaket çok ağır birazdan çıkmak zorunda kalırım bu mesajı yazdıktan on dakika sonra eminim forum kaydedecektir

Okurken anlamadım o kısmı çok karışık yazmış @sürgünüm
Unuttum bile zaten tek şeyi anladım da vincinin silahları osmanlı çalmış falan o kısmı anladım devamını hatırlamıyorum.

Ben ispiyonu yiyince @destere ile sana da haber vereyim de acım dinsin dedim. Bir çeşit trolledim sizi, kusura bakmayın artık.
)

Ben ispiyonu yiyince @destere ile sana da haber vereyim de acım dinsin dedim. Bir çeşit trolledim sizi, kusura bakmayın artık.
)
final bölümünü söyledim dizinin kız @Çiğdem- sana da süperportakalın final bölümünü söylüuorum deanle castiel evleniyor seni de hizmetçi oalrak alıyorlar