Muhteşem Yüzyıl ile Kurtlar Vadisi'nin büyük rekabeti!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634834722258307610.jpg

Televziyonda yeni sezon başladı. Kanallar arasında dizi savaşları da daha ilk haftalardan kendisini gösterdi.

Yeni başlayan diziler arasında Star TV ekranında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl ile, bu sezon atv'ye transfer olan Kurtlar Vadisi arasında amansız bir yarış başladı.

Dizilerin 9-15 Eylül karnesine bakıldığında Tüm Kişiler ve AB Gruplarında iki dizinin birbiri ile amansız yarışına tanık oluyoruz.

Kurtlar Vadisi, Perşembe akşamı atv ekranında 14.53 reyting ve 39.80 share ile en iyi başlangıç yapan dizi olma unvanını Muhteşem Yüzyıl'ın hemen önünde elde etti. Ancak AB Grubunda durum farklı. Muhteşem Yüzyıl, 14.66 reyting ve 38,50 share ile bu grupta Kurtlar Vadisi'nin önünde birinci konumda yer aldı.

Bu durumda gösteriyor ki, Kurtlar Vadisi ile Muhteşem Yüzyıl en iyi reyting için kıyasıya bir yarış halinde.

Totalde 4 reyting fark yapmış kvp ama abde 1 reyting bile fark yok

Takas , Muhteşem Vadiyi geçemez diyosun da bi düşünsene KVP karşısında topu topuna hepsini toplasan bi 10 reyting eder mi bilmem , ama Muhteşemin 15i geçtiğinden eminim , yani rakiıplerinin.

Yani diyorum ki KVPnun karşısında 3 reytinglık rakiıpler var , Muhteşemin 5-6 reytinglik rakipleri var , bence KVPnun karşısında 5-6 reytinglıik rakipler olsaydı 14 alamazdı , 12 alırdı vede geçemez demişsın KVPnun karşısında 3 reytinglik rakipler olursa tabikide geçemez.

O işler öyle olmuyo işte muhteşemin karşısında kuzey olmasa muhteşem 15 mi alcak sanıyon komik :D

Kuzey değil , hem Kuzey hem Pis Yedili bu hafta da Sakarya Fırat hepsi 5 artı alıyo yani Muhteşemin rakipleri çok güçlu ama yine 10dan aşağı inmiyo , heö ben 15 alacak demedim Vadi bence ilk bölüm olduğu için izlenmiştir 2.bölümde 11-12lere düşer , ama Muhteşem rakiplerinin olmasına rağmen bence yükselir.

Yav hep öyle oluyo zaten vadi 8 alcak diyodun 14 ü geçti muhteşemle arasında 5 reyting var geçemez diyodun 4 reyting fark attı

Ama , bakarsak Muhteşemin rakipleri çok daha güçlü , Vadinin rakipleri olsa bence 12yi geçerdi , ama bu hafta iki dizinin arasında fark 4ten 1-2ye düşer.

Bence muhteşem 11 e çıkar vadi belirsiz maç var ama yine de 13 ün altına inmez belki 15 i geçer vadi bu :D