Muhteşem Yüzyıl Geri Döndü

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,492
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl'ın hazırlıkları 14 ay süren, 8 milyon lira bütçeli ''Teşhir-i İhtişam'' sergisi açıldı.Uniq Müze'de 2600 metrekare alana kurulu sergiyi ziyret edenler Muhteşem Yüzyıl'ı yeniden keşfetti.

Dizinin yapımcısı Timur Savcı bu sergi için kostüm tasarımcıları,sanat yönetmenleri dahil dizide emeği geçen birçok kişiyi tekrar bir araya getirdi.60 ülkede 300 milyondan fazla izleyiciye ulaşan dizinin sergisi daha sonra Arap ülkeleri,Balkanlar ve Rusya'yı da gezecek ve oradaki hayranları ile buluşacak.

Muhteşem Yüzyıl sergisini ziyaret edenler özel hazırlanan odalarında Hürrem Sultan ve Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandırabilecek. Sergide yer alan bir başka simülasyonda ziyaretçiler Hürrem Sultan’ı Ukrayna’dan getiren gemiye binip, Harem’in odalarına kadar uzanan bir yolculuğa katılacaklar.

1001273_66a02c593c058546728c62fefeebcd35.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @Çiğdem- @gizem ak @aserat54 @-potterhead- @Bully @gözlemci @HachiKo @yatutarsa @sürgünüm @ABAY_06 @KayıpSehir @Yiğitt @Harunnn60

Sergiye gidişin olsunda dönüşün olmasın :X

Bu arada fiyatı ne kadar bende mi gitsem (b)

zaten star tv dizisi olacağı için beren başrol olsa da 13.bölümden sonra anti olursun :A
Medcezir, Gönül İşleri ve Güzel Köylü izliyom Star'dan. ss

Beren, Nur ve Mehmet Günsür'ü hangi kanala geçerlerse geçsinler desteklerim sıkıntı yok. :A

Ben Kasım'da açılacağını duymuştum, ama biraz acele etmişler galiba. İlgi görecektir bence de.
Forumun Muhteşem Yüzyıl fanı @xemrexxx de koşarak, hatta uçarak gider oraya, hayatta kaçırmaz... :D

Ben Kasım'da açılacağını duymuştum, ama biraz acele etmişler galiba. İlgi görecektir bence de, forumun Muhteşem Yüzyıl fanı @xemrexxx de koşarak, hatta uçarak gider oraya... :D
istanbulda olsam giderdim :(

bazı haberlerde açıldı diyor bazılarında açılacak ben de tam anlamadım (b)

Nur'u Kanal D'ye aldırdık Beren'le Mehmet'i de Kanal D'de partner yaptık mı tamamdır bu iş. :A
dikkat et de nurun dizisi bitmesin haftaya :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy