Maskeli Fedai
Favori Üye
Hadi ordan hiç benzemiyordu bir defa ayrıca o müzik kaç yıldır kullanılıyor yeni mi gördüntabisi de .ss zaten başbakanın seçim müziğini de my den çaldılar. ss
Hadi ordan hiç benzemiyordu bir defa ayrıca o müzik kaç yıldır kullanılıyor yeni mi gördüntabisi de .ss zaten başbakanın seçim müziğini de my den çaldılar. ss
yok artıkın daha neler benzemiyormuş .ss my müziğinin üstüne bir hu Allah eklemişler .ssHadi ordan hiç benzemiyordu bir defa ayrıca o müzik kaç yıldır kullanılıyor yeni mi gördün
Abim koyu bir my fanıdır ona gösterdim benzemiyor dedi .ssyok artıkın daha neler benzemiyormuş .ss my müziğinin üstüne bir hu Allah eklemişler .ss
ozana en başta söylediğimde gerek yok demişti. ss sonra iviçreli kötü moderatör mesajalrı silmeye başlayınca tekrar söyledim izin verdi@xemrexxx bu konu neden bu kadar geç açıldı ?
sana çekmişse benzemiyor der.ssAbim koyu bir my fanıdır ona gösterdim benzemiyor dedi .ss
Abimle siyasi görüşlerimiz hiç uymaz .ssozana en başta söylediğimde gerek yok demişti. ss sonra iviçreli kötü moderatör mesajalrı silmeye başlayınca tekrar söyledim izin verdi
zaten herkes my konusunu bekliyormuş karadayı,şt falan hemen konu açtırdılar özentiler.ss
sana çekmişse benzemiyor der.ss
doğru yolu bulmuş senin gibi melun olmamış deseneAbimle siyasi görüşlerimiz hiç uymaz .ss
keşke daha önce açılsaydıozana en başta söylediğimde gerek yok demişti. ss sonra iviçreli kötü moderatör mesajalrı silmeye başlayınca tekrar söyledim izin verdi
zaten herkes my konusunu bekliyormuş karadayı,şt falan hemen konu açtırdılar özentiler.ss
sana çekmişse benzemiyor der.ss
neys ki show ve star sayesinde bolbol yorumlayacak şey olacakkeşke daha önce açılsaydı
Ne alakası var .ssdoğru yolu bulmuş senin gibi melun olmamış desene
Pargalı'm kellesini alıyordu onun galiba.
İzliyor musun
izleme vaktim gelmiş
hayır o gitmedne mısırdakiş başka bir paşa alıyorPargalı'm kellesini alıyordu onun galiba.
vay melun 😱 neyse izle şimdi isyan çıkacak hürrem nasıl koruyacak mustiyi izlee de ibret alizleme vaktim gelmiş
tabisi deİzliyor musun
Melun senin Sümbül Ağa'ndır. sshayır o gitmedne mısırdakiş başka bir paşa alıyorpargalı da melun gibi üzerine konuyor.ss
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya ne dedi.ss bu araa tt listesine baktın mıMelun senin Sümbül Ağa'ndır. ss
Evet baktım [HASHTAG]#sehzademustafa[/HASHTAG] 1.sırada.[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya ne dedi.ss bu araa tt listesine baktın mı
showw tv ile karadayı 1. ss ama kalanını my ile doldurmuşum fark-ı benEvet baktım [HASHTAG]#sehzademustafa[/HASHTAG] 1.sırada.
İşsizlik işte naparsın senden başka uğraşan yok zaten artık.showw tv ile karadayı 1. ss ama kalanını my ile doldurmuşum fark-ı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?