Iyy ne kalitesindne bahsediyon sen. sskalitenin esas sahibi doğmuş işte
pargalı vuslata eriyorIyy ne kalitesindne bahsediyon sen. ss
Halvet time.
Çatla.ne öptü be
hep o melun maho bozdu aralarını .ssÇatla.
Hürrem ile Hatice ne iyi anlaşilermiş bir zamanlar. ss
Ne alakası var Hatice kendi gördü Hürrem cadısının gerçek yüzünü. sshep o melun maho bozdu aralarını .ss
.ss hayır tAbisi de .ss maho pargalıyı doldurdu o hatçeyi .ssNe alakası var Hatice kendi gördü Hürrem cadısının gerçek yüzünü. ss
hürrem leo yu görecek şimdi :Bugün izleyemiyorum.
Asıl öbür bölüm önemli o zaman.hürrem leo yu görecek şimdi :
bu bölüm bol bol [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] vardi kaçırdınAsıl öbür bölüm önemli o zaman.
Gelecek bölüm de bol bol mor Hürrem olacak ne var yani?bu bölüm bol bol [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] vardi kaçırdın
nesi mor olacak melun .ssGelecek bölüm de bol bol mor Hürrem olacak ne var yani?
Leo gelecek sonra Pargalı zehirli lokum şey ettirecek oho artık gelecek bölüm Hürrem bukalemuna döner suratı renk değiştire değiştire.nesi mor olacak melun .ss
yuh artık my cahili seni .ss yarın 18. bölüm , dediğin olaylar 24.bölümde oluyor .ss @Çiğdem- oklavanla terbiye et şunu .ssLeo gelecek sonra Pargalı zehirli lokum şey ettirecek oho artık gelecek bölüm Hürrem bukalemuna döner suratı renk değiştire değiştire.
yuh artık my cahili seni .ss yarın 18. bölüm , dediğin olaylar 24.bölümde oluyor .ss @Çiğdem- oklavanla terbiye et şunu .ss
aaa olmazzz atacana oklava kaldırmam benLeo gelecek sonra Pargalı zehirli lokum şey ettirecek oho artık gelecek bölüm Hürrem bukalemuna döner suratı renk değiştire değiştire.
o zaman ver okalvayı ben önce seni oklavalıyim sonra atacana gelir sıraaaa olmazzz atacana oklava kaldırmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?