yok artık 😱yaklaşık olarak 7 milyar insan genelde aynı tarzda su içiyor)
yok artık 😱yaklaşık olarak 7 milyar insan genelde aynı tarzda su içiyor)
yok mu artık 😱 insanlar bardağı eline alır ağzına götürür ve yutkunular ne yok artıkyok artık 😱
ifadeleri de mi aynı olur.ssyok mu artık 😱 insanlar bardağı eline alır ağzına götürür ve yutkunular ne yok artık
ifade mi var orda.ss normal normal içiyor işte ikisi deifadeleri de mi aynı olur.ss
vışşhh eleme kedere bak 😱ifade mi var orda.ss normal normal içiyor işte ikisi de
Ekli dosyayı görüntüle 38867
her alanda uyumlular@destere @Çiğdem- (çatla) @*YıldırıM* @mrt-06 @cookies @yatutarsa
süleyman içki içiyor gibi yalnız gözleri kayıyoryaklaşık olarak 7 milyar insan genelde aynı tarzda su içiyor)
iftiracuı melun seni.ss aşkan kayıyor o gözlersüleyman içki içiyor gibi yalnız gözleri kayıyor
helal olsun nanacığımaMuhteşem Yüzyıl yeni izleyici kazandı.@xemrexxx @yatutarsa
evrim akin @akinevrim · 22 Ağu
Yeni baslayanlar icin Muhtesem Yuzyil an itibariyle@ShowTV de (temsili ben)
Yok artık 😱osmanlıyı yok etmeye çalışan dış mihrakların kullandığı ana oğul
Daha Nana mı kaldı? Evlerin kuşu artık Evrim.helal olsun nanacığımakulinadan öğrendi herhalde
pompy e soralım birDaha Nana mı kaldı? Evlerin kuşu artık Evrim.
@pompypompy e soralım birhem üstteki posta da bir cvp yaz
Nana en azından insan oldu bitti kötülük kaybetti sihirli annemde katiller kazandı iyiler yenildi stara kızdınım ben hala oyüzden birse evrim akın arkadaşının dizisi buyüzden bitti diye showdakini seyredir ama stardakini seyretmezDaha Nana mı kaldı? Evlerin kuşu artık Evrim.
duydun mu @mrt-06Nana en azından insan oldu bitti kötülük kaybetti sihirli annemde katiller kazandı iyiler yenildi stara kızdınım ben hala oyüzden birse evrim akın arkadaşının dizisi buyüzden bitti diye showdakini seyredir ama stardakini seyretmez
keşke muhteşem yüzyıl showda kalsaydı ozaman star şımarmazdıduydun mu @mrt-06
bu arada @Forumdash şoparı da etiketi gördü yorum yapmiyi @Çiğdem- gibi kıskançlık damarı tutuş zaar
Aynen pompy bu aralar mesajlarına çok katılıyorum.keşke muhteşem yüzyıl showda kalsaydı ozaman star şımarmazdı
Bu pompy beni bir gün öldürecekAynen pompy bu aralar mesajlarına çok katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?