[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] 'm da ayrı bir asilAyy [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] çıktı.
Çok sevindim.
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] 'm da ayrı bir asilAyy [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] çıktı.
Çok sevindim.
O kadar vasat diyorsun.Aynenbnmde o çıktiktan sonra uykum geldi ve tvyi kapattim simdi odama gidiyorum
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] çok iyidir.[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] 'm da ayrı bir asil
Hayir ya gercekten uykum gelmisti sonra mahidevran cikincada gidip uyuyum bare dedimO kadar vasat diyorsun.
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] çok iyidir.Hürremci olması ayrı bir güzellik.
starın yeni günlük dizisinin başrolü çıktı bu aradaO kadar vasat diyorsun.
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] çok iyidir.Hürremci olması ayrı bir güzellik.
+1Hayir ya gercekten uykum gelmisti sonra mahidevran cikincada gidip uyuyum bare dedim
Haha.Hayir ya gercekten uykum gelmisti sonra mahidevran cikincada gidip uyuyum bare dedim
Evet iyi oldu ama simdi oturmus ezel izliyomHaha.iyi yapmışsın dostum.
Kim [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] mı? 😱
vay melun kaliteden kaçıyon demek .ssEvet iyi oldu ama simdi oturmus ezel izliyom
hayır piri mehmet paşanın olu geldi ya öksürüyordu falanKim [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] mı? 😱
Ya zaten kardesim o odada uyuyor simdi acamam yanivay melun kaliteden kaçıyon demek .ss
Starın yeni günlük dizisi mi olacak?
öyle hatırliyimStarın yeni günlük dizisi mi olacak?
kanal d imişStarın yeni günlük dizisi mi olacak?
😱Yok ya olmaz deniz yıldızı beni affet aşkın bedeli melek daha ne olsun...öyle hatırliyim
Şopar kanalının dizisini bilmiyor musun?Starın yeni günlük dizisi mi olacak?
ivetO dizide mi oynayacak 😱
kanal d imiş😱Yok ya olmaz deniz yıldızı beni affet aşkın bedeli melek daha ne olsun...
Ya yok şopar @xemrexxx kanal d nin yeni dizisi günlük onu starda sanmış yoksa bilmezmiyim starımın dizileriniŞopar kanalının dizisini bilmiyor musun?
Şopar nereden biliyon günlük dizide olacağını nigarınivet
kanal d imiş
nigar mı dedim ben .ssYa yok şopar @xemrexxx kanal d nin yeni dizisi günlük onu starda sanmış yoksa bilmezmiyim starımın dizilerini
Şopar nereden biliyon günlük dizide olacağını nigarın
Konusunu acsana o zman .ss bu arada heralde o dizi sabah 8 de yayinlancak gunluk dizilerle cakisamaz cunku yapımcıları ayniivet
kanal d imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?