Ne güzel işte [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ı görmekdik bugün.@yatutarsa bu bölüm hiç Mahidevran yok Mustafa da yok.
Ben Hürrem'in yılan suratını bütün bölüm çekmek zorunda mıyım?Ne güzel işte [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ı görmekdik bugün.
Maalesef tüm bölümlerde çekmek zorundasın çünkü o Hürrem.Ben Hürrem'in yılan suratını bütün bölüm çekmek zorunda mıyım?Az Mahi'mi göreyim de gözüm gönlüm açılsın.
AB dip yapacak dizinin reyting kaynağı o iki isim.ne ka güzel ne ka güzel
Ana Karakter Sülo, Hürrem benim için figürandan farksız.Maalesef tüm bölümlerde çekmek zorundasın çünkü o Hürrem.Ana Karakter.
Aaa.😱 Sana kalsa [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ana karakter dersin.Ana Karakter Sülo, Hürrem benim için figürandan farksız.
Benim ana karakterlerim Mahi'm ve fare suratlı Gülşah'ım.Aaa.😱 Sana kalsa [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ana karakter dersin.
[HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG]Benim ana karakterlerim Mahi'm ve fare suratlı Gülşah'ım.
totoş diziler hep izlenir@xemrexxx dün muhtesem yuzyilin 10 küsür bölüm suren ah polis olsama gecildi...
içme çünkü yüklüsünBinnur Kaya muhteşemsin ya güldürdün.
Çok iyiydi.totoş diziler hep izlenirarka sokaklar 20.tekrarıyla 5 reyting alabiliyi
[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ne konuştu be içim sıkıldı
içme çünkü yüklüsün
kaliteli yalaka gülfoşÇok iyiydi.Gülfoş'da Hatice yalakası.
Aynen.kaliteli yalaka gülfoş
binnur kaya [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e hayırlı haberi verdi
[HASHTAG]#pargali[/HASHTAG] ibrahim [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] gibi mor olduAynen.kaptı bir kese altınıdaha bir şeyler atıştırıyor ya süper yahu.
Çok sevindim.[HASHTAG]#pargali[/HASHTAG] ibrahim [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] gibi mor oldu
AynenAyy [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?