var evet hileli göğüs onlar biz bakınca büyüleniyoruz sen bakınca çatlıyon aynı göğüse iki farklı his oluşuyor var bir hilehahahah çok doğru yapmısım kesinlikle birrr hile var o göğüslerde
var evet hileli göğüs onlar biz bakınca büyüleniyoruz sen bakınca çatlıyon aynı göğüse iki farklı his oluşuyor var bir hilehahahah çok doğru yapmısım kesinlikle birrr hile var o göğüslerde
çiğdem in nazarı değmesin devalla estetik var mı yok mu bilmiyorum ama yoksa maşallahı var
oo şeyden kaynaklanıyor olmasınn benim sizi gibi şeyy olmadığım içinvar evet hileli göğüs onlar biz bakınca büyüleniyoruz sen bakınca çatlıyon aynı göğüse iki farklı his oluşuyor var bir hile
bizim gibi objektif olmadğından dimioo şeyden kaynaklanıyor olmasınn benim sizi gibi şeyy olmadığım için
hürremi buzlamışlar.ssAyol bir sponsor yapamadı şu MY tekrarı, Güldür Güldür Show yeni sponsor yapmış.
Kan var.hürremi buzlamışlar.ss
2.sezonKan var.Panpa sen en çok hangi jenereği seviyon?
Ben de 3. Sezonun jeneriğini seviyorum ne yalan söyliyim.2.sezon3 de olabilir
starcı seniBen de 3. Sezonun jeneriğini seviyorum ne yalan söyliyim.
Biraz geç olmadı mı panpa?
finale günler kala genel yorum konusu açmak)
hala geç mi olmuş diyonuzBen de hep bu konuyu arıyordum.
İyi olmuş geç olsa da, mesajlarım çöp olarak görülüp silinmeyecek burada en azından.
[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] yalanları .ss neyse twitterda [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e destek varGörüyon mu Hürrem neler demiş yılan.
de get ne uğraşıcam [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ile
[HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] işteGülşah gözüktü.
Aman sen uğraşırsın karalamak senin işin.de get ne uğraşıcam [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ile
[HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] işte
şeker ağaya vışşhhh
[HASHTAG]#hurrermsulumanaski[/HASHTAG] var daha nolsunAman sen uğraşırsın karalamak senin işin.
Ya bu bölüm pek bir şey olmuyordu galiba.
Hürrem ağılıyor.[HASHTAG]#hurrermsulumanaski[/HASHTAG] var daha nolsun
[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ne yaparsa yapsın [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG] ni engelleyemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?