İkisini toplasan 1 erkek anca eder sen de haklısın
Seçkin sizden önce meşhurdu zaten
korede de yayınlanmaya başlamış efsane
Yakında yayından kalkarkorede de yayınlanmaya başlamış efsanefaruk olsa neler yazardı
ıyyyyy zencilerle dolu odaya düşesice .ssYakında yayından kalkar
https://twitter.com/x/status/996505033419251714ıyyyyy zencilerle dolu odaya düşesice .ss
Rüyanda mı gördün agustosdaki şeyi hortlarttin@Forumdash bişiler yazar artık
Rüyanda mı gördün agustosdaki şeyi hortlarttin
Galiba internet platformuBBC dizileri de varmiş
Akşam akşam dizide geçen bu şiir aklıma geldi. Derin bir şiir. Kanuni Hürreme yazmış. Ölümünde okumuştu.
Benim birlikte olduğum, sevgilim, parıldayan ayım,
Can dostum, en yakınım, güzellerin şahı sultanım.
Hayatımın, yaşamımın sebebi Cennetim, Kevser şarabım
Baharım, sevincim, günlerimin anlamı, gönlüme nakşolmuş resim gibi sevgilim, benim gülen gülüm,
Sevinç kaynağım, içkimdeki lezzet, eğlenceli meclisim, nurlu parlak ışığım, meş’alem.
Turuncum, narım, narencim, benim gecelerimin, visal odamın aydınlığı,
Nebatım, şekerim, hazinem, cihanda hiç örselenmemiş, el değmemiş sevgilim.
Gönlümdeki Mısır’ın Sultanı, Hazret-i Yusuf’um, varlığımın anlamı,
İstanbul’um, Karaman’ım, Bütün Anadolu ve Rum ülkesindeki diyara bedel sevgilim.
Değerli lal madeninin çıktığı yer olan Bedahşan’ım ve Kıpçağım, Bağdad’ım, Horasan’ım.
Güzel saçlım, yay kaşlım, gözleri ışıl ışıl fitneler koparan sevgilim, hastayım!
Eğer ölürsem benim vebalim senin boynunadır, çünkü bana eza ederek kanıma sen girdin, bana imdad et, ey Müslüman olmayan güzel sevgilim.
Kapında, devamlı olarak seni medhederim, seni överim, sanki hep seni öğmek için görevlendirilmiş gibiyim.
Yüreğim gam ile, gözlerim yaşlarla dolu, ben Muhibbi’yim, sevgi adamıyım, bana bir şeyler oldu, sarhoş gibiyim. Bir hoş hale geldim.
Madem konu uplamış, şunu bırakayım.Aşk-ı Memnu kadar olmasa da güzel olmuş.
@Çiğdem le @serhatt a bunu giydirmek lazım biraz tiplerini kurtarır çikinellalarınMüzikleri harikaaa
@serhatt bunu giyip koca aramaya çıkar@Çiğdem le @serhatt a bunu giydirmek lazım biraz tiplerini kurtarır çikinellaların@The_Erinch @Dosi @xBUGRAx @Angelica @Maskeli Fedai @Alos @Gerekli24 @dreamy @Özgür Ekli dosyayı görüntüle 109261
Çıplak gezerim yine de giymem.@Çiğdem le @serhatt a bunu giydirmek lazım biraz tiplerini kurtarır çikinellaların@The_Erinch @Dosi @xBUGRAx @Angelica @Maskeli Fedai @Alos @Gerekli24 @dreamy @Özgür Ekli dosyayı görüntüle 109261
Nankör hatçeÇıplak gezerim yine de giymem.Sen kendi çirkinliğini ört bununla ama bu elbise sana büyük gelir.
Hürrem'e az bile.Nankör hatçe
Sana az bile. SsHürrem'e az bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?