yanlız kösem biz değilbunlar sizi konuşsa kaç yazar? cevap veriyorum 3😎
yanlız kösem biz değilbunlar sizi konuşsa kaç yazar? cevap veriyorum 3😎
kösembize karşı gelen bir hatuncuk sadeceerror verdim .ss.
onlarda vadi ya da diriliş müziği çalar arkada.ss
Cümlen yarım kalmış.
Darısı Rusya'ya.başarıdan bir zırh takıp göğsümüze kalitemizi bir kılıç gibi kuşandık geliyoruzmy sergisi katardan sonra mart ayında dubai, romanya ve ukrayna da
Ekli dosyayı görüntüle 48331
@destere @sürgünüm @Çiğdem- @Forumdash @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @HarzeM @Harunnn60 @mrt-06
bi
yarım kalmadı iki kere yazmışm sildim.ss neyse rusyada başlamış hatta moskovada leningrada gitmeye hazırlanıyordu sergi ama tayyip kulumuz bozdu işi illa putin kulumuzla aşık atacak .ss neyse sen en son dizi ve tv haberlerine bak.ssCümlen yarım kalmış.
Darısı Rusya'ya.
Gkde böyle mi sahne var yoksa fancıklar mı yapmiş5 sene sonra kapak geldi@destere @Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @ozgur2113 @Harunnn60 @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 48494
annemin yarası filmi fragmanından.ssGkde böyle mi sahne var yoksa fancıklar mı yapmiş
Annemin yarası diye filmi yapmiş Meryemannemin yarası filmi fragmanından.ss
@sürgünüm fragman konusunu açtı birkaç saat önce.ss ayrıca için de pek pis.ssAnnemin yarası diye filmi yapmiş Meryem
Edit: filmin adını çok dikkatli yazın. Filmin adınıniçindeki harfi ikiletmeyin az kalsın
İçim pis olsaydı yazım hatası diyip yortardım@sürgünüm fragman konusunu açtı birkaç saat önce.ss ayrıca için de pek pis.ss
meryoşum doludizgin geliyor reklam-dizi-film zülfikarın dediği gibi
Çok güzel konuşmuş bencede girsin5 sene sonra kapak geldi@destere @Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @ozgur2113 @Harunnn60 @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 48494
Oww dediğin uzun iş hem r yi ikiliyeceksin hem yumuşak g ekleyeceksin o kadar yanlış yapanda kasıt vardırAnnemin yarası diye filmi yapmiş Meryem
Edit: filmin adını çok dikkatli yazın. Filmin adınıniçindeki harfi ikiletmeyin az kalsın
Dizi bitecek mi ki ?dubai deki sergimize az kalmış biletler türk parasıyla 80 kira inşallah timur şu serginin tüm parasını stara verir de diziyi devam ettirir@Çiğdem- @destere @Almila @cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 48591
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?