ne demek istemişmiş?italyanca espri yapmayalım anlamıyoz.ss @Çiğdem- @yatutarsa @MelankoliK @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 45278
sen çöz senin dizi de satıldı orayane demek istemişmiş?
Aferin onlara,diziden anlıyorlar o zamansen çöz senin dizi de satıldı oraya
endonezyada 100.bölüme gelmişler meryemin gidip yerine vahide teyzenin geldiğini gören endonezyalılar milli yas ilan etmiş twitterım tweet doluAferin onlara,diziden anlıyorlar o zaman
ramazanda 17:00 22:00 arası çok yoğunum yaa bu tempoya daha nekadar dayanıcam bakalımortalıklarda gözükmeyen @Çiğdem- parlak oğlanın resmini çizerken görülmüş@MelankoliK @yatutarsa @vadikızı @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 45285
ayol ben mercimek çorbası yaptım pilavc yaptım kabak yemeği yaptım salata yaptım senden daha iyiyimramazanda 17:00 22:00 arası çok yoğunum yaa bu tempoya daha nekadar dayanıcam bakalım
eve gelmedinmi sen yoksa evdede yemekleri senmi yapıyordunayol ben mercimek çorbası yaptım pilavc yaptım kabak yemeği yaptım salata yaptım senden daha iyiyim
annemle babam çalışıyor küçük kardeşim de işte akşama ka tekim evdeeve gelmedinmi sen yoksa evdede yemekleri senmi yapıyordun
aaaa iftara yemekleri sen yapıyorsun afferrim vlla gözüme girdin ilkdefa gerçi sende hamarat bir tip vardı zaten anlamıştım benannemle babam çalışıyor küçük kardeşim de işte akşama ka tekim evde
sana özel zehirli irmik tatlısı yaptım afiyetle yeaaaa iftara yemekleri sen yapıyorsun afferrim vlla gözüme girdin ilkdefa gerçi sende hamarat bir tip vardı zaten anlamıştım ben
ben senin yaptığın hiçbirşeyi yemem aç kalırım daha iyi sana gerçekten güven olmazsana özel zehirli irmik tatlısı yaptım afiyetle ye
çok aşırı şekilde tipsiz bir adam ne karizma var ne birşey ayrıca 65 yasında gösteriyor berguzerin babası gibi kalıyor kızın yanındahalit ergenç istanbula gelen kübalı şarkıcının isteğini kırmamış sahneye çıkmış my ve binbir gece sayesinde orada baya popülermişbergüzar görmesin@gizem ak @Çiğdem- @MelankoliK @cookies @vadikızı @yatutarsa
sen de @denizz19 un anası gibisi duruyon ama çocuğa sulanıyonçok aşırı şekilde tipsiz bir adam ne karizma var ne birşey ayrıca 65 yasında gösteriyor berguzerin babası gibi kalıyor kızın yanında
Dediğine katılıyorum bergüzarın babası gibi duruyorçok aşırı şekilde tipsiz bir adam ne karizma var ne birşey ayrıca 65 yasında gösteriyor berguzerin babası gibi kalıyor kızın yanında
ayoll işte paralı şöhretli erkekleri seçiyorlar tipleri hiç önemli değil yeterki ünlüler aleminde şöhreti bol olsun artık öyle adamlar tercih ediyor ünlü kadın oyuncularDediğine katılıyorum bergüzarın babası gibi duruyor
Ah ah tuba onurla evlendi meryem can ateşten çocuk yaptı berguzar halitle evli beren kenanla evliNeden yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?