Her yeri para olsa ne olur dizisi tutmasın ben o zaman görürüm 🙄kadının her yeri para
Her yeri para olsa ne olur dizisi tutmasın ben o zaman görürüm 🙄kadının her yeri para
en az 2 dizi tutturamama hakkı var belki 3Her yeri para olsa ne olur dizisi tutmasın ben o zaman görürüm 🙄
iyi kendini hazırlamışsın durumaen az 2 dizi tutturamama hakkı var belki 3ekranınen büyük karakterini oynadı o ka forsu var
iyi kendini hazırlamışsın duruma
Lo şimdi ben anlamadim.
hahaha türkçe konuşamıyor daha bu bee@Çiğdem- yakalandın kız dizi seçmelerinde tanıdım seni
@yatutarsa @cookies @vadikızı @MelankoliK @Aserat @mrt-06
pargalıya bildiğin hakaret etmişler bu benzetmeylehahaha türkçe konuşamıyor daha bu bee
hahaha kaliteli espiri ama @xemrexxxbir de espri yapıyor melun.ss @yatutarsa @Bully @Aserat @Çiğdem- @vadikızı @cookies @mrt-06Ekli dosyayı görüntüle 45172
espriyi parlak oğlan yapınca kaliteli oldu dimi
bir de espri yapıyor melun.ss @yatutarsa @Bully @Aserat @Çiğdem- @vadikızı @cookies @mrt-06Ekli dosyayı görüntüle 45172
ayol kadın zati melekBugünstarda Muhteşem Yüzyıl Hürrem'in öldüğü bölüm vardı. Aman Allah'ım bitmek bilmedi birde bunlar dizi sürelerinden şikayet eder 2.30 saat dizi mi olur? 😱
Hürrem'i melek gibi gönderen ve güya çok önemli bir kadınmış gibi öldüğü an zamanı donduran Yılmaz Şahin'i bir kez daha esefle kınıyoruz.@yatutarsa @xemrexxx
Katil melek olur mu? 😱ayol kadın zati melekmutlaka bir yakının kadının camisine-hastanesine gitmöiştir melun
hakedeni öldürmek vaciptirKatil melek olur mu? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?