az bile demşayyy kim bu mağara adamı bee ertuğruluma dil uzatıyor utanmadan
kendisi inci sözlükün kurucusu
az bile demşayyy kim bu mağara adamı bee ertuğruluma dil uzatıyor utanmadan
hahaha mağra adamı yakıstırmam tam oturmus ozaman cnmaz bile demş
kendisi inci sözlükün kurucusu
ay nie kız çirkinhahaha mağra adamı yakıstırmam tam oturmus ozaman cnm
Öyle bir yazmışsın ki sanki İbrahim Tatlıses şarkısı.oy lololiloli dimi
o zaman "oy lolooliğloğğğğğliğğ" yazsakÖyle bir yazmışsın ki sanki İbrahim Tatlıses şarkısı.
O daha çok balgamını bir türlü atamayan Mehmet Erdem aksanı oldu.yabancı dizidaşlarımız için yardım pıtırcığına döndüm
o zaman "oy lolooliğloğğğğğliğğ" yazsak
videosu falan yok mu acep
üniversitenin youtube kanalı falan varsa koysunlar bakalımvideosu falan yok mu acep
ne konuştular acaba
Amann ne uymuş ne uymuş ,ana -oğul gibilerEkli dosyayı görüntüle 43537
uyuma for @Çiğdem- çatlaulusoyist isimli bir fancık paylaşmış@destere @vadikızı @gizem ak @sokak sanati @Bully @gözlemci @cookies
Amann ne uymuş ne uymuş ,ana -oğul gibiler
sen ne anlarsınAmann ne uymuş ne uymuş ,ana -oğul gibiler
Seni düşünmeye davet ediyorum Emrecimsen ne anlarsın
abla kardeş olabilirlerSeni düşünmeye davet ediyorum Emrecim
Beni ters köşe ettin 😱😱 Doğru olabilir ama yanyana uyuşturamıyorum yinede ))) Abla akrdeş süper uyumluabla kardeş olabilirlerhem yaşın ne önemi var medcezirde kenanla sude @Çiğdem- i çatltıyorayça bingöl de bnim adım gültepede kendinden küçük biriyle partner olmuştu
Amann ne uymuş ne uymuş ,ana -oğul gibiler
aman anne oğulu canlandırmasınlar yoka meryemi alır bu çocuk bizim ülkemizde anne oğul oynayan kişiler azıtıyor malesef yağmur atacanda pınarın çocuğuydu kadınla evlendiabla kardeş olabilirlerhem yaşın ne önemi var medcezirde kenanla sude @Çiğdem- i çatltıyorayça bingöl de bnim adım gültepede kendinden küçük biriyle partner olmuştu
Şu yukarıdaki mesajda "aman anne oğulu canlandırmasınlar yoka meryemi alır bu çocuk bizim ülkemizde anne oğul oynayan kişiler azıtıyor malesef yağmur atacanda pınarın çocuğuydu kadınla evlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?