yok kalsın melunlardan yana olmam benşu resme bakınca mahocu olasım geldi@destere @Çiğdem- @gözlemci @cookies @aserat54 @Harunnn60 @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 42591
Seni de bekleriz ))
yok kalsın melunlardan yana olmam benşu resme bakınca mahocu olasım geldi@destere @Çiğdem- @gözlemci @cookies @aserat54 @Harunnn60 @yatutarsa
Seni de bekleriz ))
tarihte gibi yine haklı olan yani biz boğarız melunlarıyok kalsın melunlardan yana olmam ben
Keyfin bilir )) Birgün gelecek ve o mealunlar seni boğacak ..
Ne zamanın resmi bu oyşşş @destere koş çocuğum koşşu resme bakınca mahocu olasım geldi@destere @Çiğdem- @gözlemci @cookies @aserat54 @Harunnn60 @yatutarsa
destere koşarken yuvarlanır bir yerlerini kırar görseNe zamanın resmi bu oyşşş @destere koş çocuğum koş
Resme bakmak için bi zahmet dursun yanidestere koşarken yuvarlanır bir yerlerini kırar görse
seni teeez vakitte öldürmelikiralık katil tutayımda görsün yılanın başını küçükken ezmek lazım hahaha
meryemimde prim çok maallahAblasının ününden prim almış başka birşey değil
Yakında o da biticek benden demeesi)) Eğer bu dizisi tutmazsa şayet (ki tutacak) o zaman görürüm ben onun priminimeryemimde prim çok maallah
herr türlü bitmez primiYakında o da biticek benden demeesi)) Eğer bu dizisi tutmazsa şayet (ki tutacak) o zaman görürüm ben onun primini
yok deve
doğru söze ne denir
cihangirimize laf yok oradayok devebu mahocular işte böyle çirkef günahsız cihangire bile laf atmışlar.ss
4 sons demiş .ss sonra cesaret edememiş günahsız çocuğa laf atmaya hain mahocular.ss ayrıca queen-slave oalyı da güldürdü hürrem sultanın yaptırdığı haseki hastensi,külliyesi hala ayakta mahonun hasekiliği adına hiçbir şeyi yokcihangirimize laf yok oradadrunkard:selim; stupid:mehmet; rebel: bayezit
4 çocuğu vardı. sorun yok burada4 sons demiş .ss sonra cesaret edememiş günahsız çocuğa laf atmaya hain mahocular.ss ayrıca queen-slave oalyı da güldürdü hürrem sultanın yaptırdığı haseki hastensi,külliyesi hala ayakta mahonun hasekiliği adına hiçbir şeyi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?