maho mu la o destekçisülüman katili ve onun destekçisi
maho mu la o destekçisülüman katili ve onun destekçisi
sağol lo en azından önemli biri yaptın beni koskoca yedi iklimin sultanının yardımcısı ya darbeci-melun bir şehzade yapaydınsensin sen.ss
koskoca yedi iklimin sultanının değil evlat ve torun katilinin destekçisi yaptım.sssağol lo en azından önemli biri yaptın beni koskoca yedi iklimin sultanının yardımcısı ya darbeci-melun bir şehzade yapaydın
bir de damat katili 4 kız kardeşinin de kocasını öldürtiyikoskoca yedi iklimin sultanının değil evlat ve torun katilinin destekçisi yaptım.ss
onlar da var da en mühimi mustafam ve biricik oğlubir de damat katili 4 kız kardeşinin de kocasını öldürtiyişah sultanınkini öldürtmiyi ama daha beter ediyi
NE ALAKASI VAR önem sırasını nereden buldunonlar da var da en mühimi mustafam ve biricik oğlu
.ss benim içün onlar daha önemliNE ALAKASI VAR önem sırasını nereden buldun
pompy e soralım bence.ss benim içün onlar daha önemliönem sırası kalbimden geçti
@Çiğdem- in kuzeni budaha çok şaşıracak bu melunlar@yatutarsa @Forumdash @Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @sürgünüm @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 39956
ruh eşimGeçen metrodayım kadın telefondan Muhteşem Yüzyıl izliyordu aklıma direkt sen geldin.Nasıl kaptırmışsa son istasyona geldik farkına varmadı.@xemrexxx
@Çiğdem- olsa [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e hatice sultana [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya çirkin derdi@Çiğdem- in kuzeni bu
Oda foruma az girmeye başladı destere ile protesto kaçamakları yapıyorlar galibaruh eşimtabi yaşı ve tipi de önemli
@Çiğdem- olsa [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e hatice sultana [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya çirkin derdi
ne güzell bir dilekruh eşimtabi yaşı ve tipi de önemli
@Çiğdem- olsa [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e hatice sultana [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya çirkin derdi
Hahahah Muhteşemi ölene kadar yaşatacaksın galiba senAllah Meryem'i sana bağışlasın 
çiğdemin babası bunları basıp öldürse ne güzel olurOda foruma az girmeye başladı destere ile protesto kaçamakları yapıyorlar galiba))
Babası değilde annesi otoritermis kıza temizlik yaptırıyor bütün gün.ne güzell bir dilek
çiğdemin babası bunları basıp öldürse ne güzel olur
kafasında süpürge kırmalı o parlakçınınBabası değilde annesi otoritermis kıza temizlik yaptırıyor bütün gün.
Yanımda oturuyordu zaten genç hoş bir bayandı aslında.ruh eşimtabi yaşı ve tipi de önemli
helal olsun aşkımaYanımda oturuyordu zaten genç hoş bir bayandı aslında.
Şah Sultan ve Pargalı vardı sanırsam Pargalı ölmeden birkaç bölüm öncesi bende göz attım hani biri gazete okurken yanındaki okur ya öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?