Muhteşem Yüzyıl Dzisinde Muhteşem Bir Hata Daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanuni herzaman ölüm döşeğine düşüyor.bişey olmuyor.

kaç kere düşmüş söyle bakayım :) ben snn yerine sayayım 1 kere sadıka öldürmeye kalktı bir kere rodosta gemisi battı bir kere mohaça gşiderken suikat oldu ama zırhı vardı 1 kere kalp krizi 1 kere zehirlenme oldu kaç etmiş 5 mi 6 mı sen git tarih oku fatih kaç kere zehirlenmemye çalışılömş suikaste ıuğramış o konuda yazılarn bi,r sdürü kitap var kanuni için de vardır bişiler bak bakallım

verecek cevapları yok😀d

- - - Ekleme - - -

kaç kere düşmüş söyle bakayım :) ben snn yerine sayayım 1 kere sadıka öldürmeye kalktı bir kere rodosta gemisi battı bir kere mohaça gşiderken suikat oldu ama zırhı vardı 1 kere kalp krizi 1 kere zehirlenme oldu kaç etmiş 5 mi 6 mı sen git tarih oku fatih kaç kere zehirlenmemye çalışılömş suikaste ıuğramış o konuda yazılarn bi,r sdürü kitap var kanuni için de vardır bişiler bak bakallım
o zaman polata karışma.hemen hemen aynı.

dansöz kıyafeti mi giymiş göremedim :d

verecek cevapları yok😀d

- - - Ekleme - - -

o zaman polata karışma.hemen hemen aynı.

neresi aynı adam toprak altına girdi kaç kere vuruldu bombalardan kurtuldu aha son olayda da kurtuldu hem kan-uni devrinde olağan şeyler daha fazlasından da kurtulmuş adam :)

susmamkış siz kimsinşiz kimi susturacaksınız aşın şu laflar vadi sözleri burada işe yaramazx

cvp vermiyoruzx değil forumdan önemli işlerimiz var anladın hayt sadece forum ve dizi değil derslermiz var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...