My 12.bölümüyle totalde 17.63, ab'de 24.68 alarak şov yapmış resmen. 😎 Süper ya.Nolmuştu acaba o bölümde?
Işte ona de Show TV Farkı denir. 😎My 12.bölümüyle totalde 17.63, ab'de 24.68 alarak şov yapmış resmen. 😎 Süper ya.Nolmuştu acaba o bölümde?
Yok baktım şimdi. Bölümün sonunda Mahi Sülüman'a varmış. Hürrem de kıskançlığından çatlamış.Hürrem Süleymana varmistir
Evet Meral Okay'lı bölümler efsanetül dehşetti ama bu sezon da gayet güzel bölümler izliyoruz.Işte ona de Show TV Farkı denir. 😎
Şaka bir yana o zaman hem Meral Okay efsanesi yazıyordu hem de daha özenli çekiliyordu özellikle savaş bölümleri.
O zamana göre halen yetersiz bence.Yok baktım şimdi. Bölümün sonunda Mahi Sülüman'a varmış. Hürrem de kıskançlığından çatlamış.
Evet Meral Okay'lı bölümler efsanetül dehşetti ama bu sezon da gayet güzel bölümler izliyoruz.
Allah rahmet eylesin.O zamana göre halen yetersiz bence.Meral Okay olacaktı ki şimdi ne Bölümler Izlerdik.
Allah Rahmet Eylesin.Allah rahmet eylesin.Pargalı'dan sonra Musti'yi de kaybedecez zaten. Nasıl katlanılır bilemiyorum artık.
Aynen Hürrem'in ölümünü merakla bekliyoruz.Allah Rahmet Eylesin.
Daha Hürrem hastalanıp ölecek en azından Izlemek için bir dayanak olur bence.
evet sonra d asokaklarda sürünsünAynen Hürrem'in ölümünü merakla bekliyoruz.Ölümü Mahi'nin elinden olur umarım. Musti ölünce Mahi gitmesin bence. İntikam alsın.
düşe kalka ab de en çok izlenen diziDüşe kalka gidiyor işte..
ben de onu hesapladım şimdi4. Sezon ortalamasi final öncesi:
TOTAL: 9.57 Reyting 23.24 Share
AB: 10.19 Reyting 26.47 Share
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?