Muhteşem Yüzyıl 79. Bölüm Yorumları

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl 79. Bölümüyle bu akşam Star Tv'de !

559003_439128466139673_321403863_n.jpg

Yorumlarınızı bu sayfadan yapabilirsiniz ...

bölümün genel özeti :
my yeni bir yıldız kazandı diana manisa sarayına başkalfa oldu
ilerleyen bölümlerde fatma ve fidan dianaya karşı faliyetlerde bulunacakalr gibi
sülo ebussudla da kıonuştuktan sonra kararını vermek üğzere özellikle hürremin analttıklarıyla rüyasının örtüşmesi süper oldu süper aşk ne diyelim:)
şah sultan ve eşi geliyor mimar sinan hala ok ortada bir an önce çözüm bulunmalı adamın dziiye girmesiyle ölümü bir olacak gibi
hatice şah sultanı çağırmakla hyatının hatasını etti zaten iboyu kaybedecek şah sultan da hürremci olunca hepten kahrolacak
bu bölümde dikaktimi çeken gülfem hatun kadın osmanlı asaletini en iyi taşıyan hatun oldu dizide
sümbül ağa gene döktürdü korku filmind eoynasa çok iyi rol çıkarır
nigarın rolü azaltıldı ibo ile birlikte o da diziden çıkacak gib bu gidişle

Ben en derinden etkileyn Hürrem'in hıçkırarak(iç çekerek) Süleyman'a gitmesi oldu:( Diana karakteri tam düşündüğüm gibi bi karakter oldu:X Ama geçen haftanın finali hala ağzimin tadinda...O bölüm sonu gibi bi son olmadi gibi bu bölüm ama geçen haftaki son gibi son bölüm finalleri istiyorum....:ağzının suyu akma gifi: :X

Ben en derinden etkileyn Hürrem'in hıçkırarak(iç çekerek) Süleyman'a gitmesi oldu:( Diana karakteri tam düşündüğüm gibi bi karakter oldu:X Ama geçen haftanın finali hala ağzimin tadinda...O bölüm sonu gibi bi son olmadi gibi bu bölüm ama geçen haftaki son gibi son bölüm finalleri istiyorum....:ağzının suyu akma gifi: :X

hürrem ile pargalını karşılıklı sahneleri bu ülkenin en yetenkl,i oyuncuları olduğunun en büyük kanıtı:)

hürrem ile pargalını karşılıklı sahneleri bu ülkenin en yetenkl,i oyuncuları olduğunun en büyük kanıtı:)
Pargalı cıkcaği için sanırım ona daha cok rol veriyorlar sezona başladiğinda sanki geride kalmiş daha kötüydü şimdi şehzadeler için canımı ortaya koyarım edalarinda...Sezonun tadı gelmeye başladi acıkcasi..

Pargalı cıkcaği için sanırım ona daha cok rol veriyorlar sezona başladiğinda sanki geride kalmiş daha kötüydü şimdi şehzadeler için canımı ortaya koyarım edalarinda...Sezonun tadı gelmeye başladi acıkcasi..

aynen ama bu sezon sonuna kadar nasıl 1553 e gelecekelr çok yavaş kaldı:)

Süper bi bölümdü. Hürrem'e üzüldüm Mehmet'in öldüğünü zannettiği sahnelerde