Muhteşem Yüzyıl 71. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
420644_10150733576788968_670928974_n.jpg

Muhteşem Yüzyıl dizisiniz 71. Bölüm yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.

20.00'de Star TV'de!

sabırsızlıkla bekliyorum :Dbakalım rüstemi kim durduruyo nigAr sultan gene neler yapacak :D

- - - Ekleme - - -

sabırsızlıkla bekliyorum :Dbakalım rüstemi kim durduruyo nigAr sultan gene neler yapacak :D

mihrimahtan beklenen hareket resti çekti süloya:D
ibo da rüstem ve ebu suud korkusu başladı

firuzenin sonu geldi nigar bile kurtaramaz:D

- - - Ekleme - - -

o ip koparsa şaşmam o hönkarım diyen firzedeki şnsla:D

- - - Ekleme - - -

gecenin yıldızı nigar a rağmen son dakika golüyle hürrem oldu bakalım sülo napıcak :D tabi rüya değilse

hürrem esti geçti 10u 11 i 12 geçmez diyenlere inat kaç. kere 12 li reyting aldı :F ganicikle kuzeycik birbirleriyle yarıştı tabi sakarya fırat a geçilkmedilerse:D

hürrem esti geçti 10u 11 i 12 geçmez diyenlere inat kaç. kere 12 li reyting aldı :F ganicikle kuzeycik birbirleriyle yarıştı tabi sakarya fırat a geçilkmedilerse:D

nigarı bu bölümde gereğinden fazla aktif gördüm pargalı hatçeyle koklaşıyor nigar orda:) pargalı matrakçıyla sohbet ediyor nigar kapı arasında
rüstem evinde oynaşıyor nigar kapıda
hürrem firueyi halledecek nigar yine ayaklar altında nigara bu bölüm motor takmışlardı :)) bence haddinden fazla aktif hale getirmişler nigarı öbgz deki süpermen sülümanı geçmişti :)

nigarı bu bölümde gereğinden fazla aktif gördüm pargalı hatçeyle koklaşıyor nigar orda:) pargalı matrakçıyla sohbet ediyor nigar kapı arasında
rüstem evinde oynaşıyor nigar kapıda
hürrem firueyi halledecek nigar yine ayaklar altında nigara bu bölüm motor takmışlardı :)) bence haddinden fazla aktif hale getirmişler nigarı öbgz deki süpermen sülümanı geçmişti :)

olsun gğ<el kız rolün hakkını da veriyor hürrem olmasa başrol olurdu o paçoz hatçe ve mahinin yanında:D

Çok güzeldi zaten reytingeri de ortada özeti 10u geçti yeni bölümü 12yi geçti ortalamada.