Muhteşem Yüzyıl 55. Bölüm Yorumları

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,073
Puanı
1,060
yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz...

sonu çok iyiydi solda galip takım hürrem-şehzadeler-mihrimah sağda mağlup takım mahi-ibrahim-mustafa ortada seyirciler hatice-valide-gülfem ve tabii ki ortada hakem süleyman:F haftaya mahi ve mustafa sancağa şutlanır valide olanlara süleymana anlatır :D

cidden diziyi izledinmi emre muhteşemdi ya ismi gibi harikaydı...

netten izliyebiliyorum yurtta aşağıda normalde kuzey güney izleniyor kızlar sağolsun:( maç varsa da da maç izleniyor

neler oldu süleyman iyileşti mi hürrem ve çocuklarına ne oldu?

süleyman turp gibi hürremle çocukları bir ara korkudan ecel teri döktü ama süleymanın iyileşmesiyle meydan yine hürreme kaldı filmdeki en ilginç değişim mahidevranda oldu kadın tanınmayacak halde nerdeyse süleymanı diri diri gömecekti çok hırslandı..

valide sultanın mahidevrana söylediği söz çok yerindeydi: hürrem kendi aklıyla sen başkalarının aklıyla hareket ediyorsun dedi... bana görede çok doğru bir söz....

valide artık bakmz mahi inn yüzüne:F

mahili mahili mor çiçek mahili burdan geçicek :))

bu şarkıyı fon müziği olarak kullanmaları lazım filmde ama beni dinleyen kim:)

mahidevran son bölümde çok açık verdi ama bütün filmlerde uygulanan bir sahne her odadaki konuşmayı kapıda dinleyen biri var bu ne iştir bu ne tesadüftür hemen düşman kapının arkasında beliriyor:)) fatmagülde mukaddesin huyu kapı dinlemek ama koskoca valide sultana yakışmıyor kapı arkalarında mahidevranı dinlemek ben yakıştıramadım:))

mahili mahili mor çiçek mahili burdan geçicek :))

bu şarkıyı fon müziği olarak kullanmaları lazım filmde ama beni dinleyen kim:)

mahidevran son bölümde çok açık verdi ama bütün filmlerde uygulanan bir sahne her odadaki konuşmayı kapıda dinleyen biri var bu ne iştir bu ne tesadüftür hemen düşman kapının arkasında beliriyor:)) fatmagülde mukaddesin huyu kapı dinlemek ama koskoca valide sultana yakışmıyor kapı arkalarında mahidevranı dinlemek ben yakıştıramadım:))
kadın oraya konuşmaya gelmişti ne dinlemesi:F

kadın oraya konuşmaya gelmişti ne dinlemesi:F

evet konuşmaya gelmişti ama ne hikmetse tamda mahidevranın açıldığı kısma denk geldi hiçmi mahinin övgülerine rastlamaz :) hürrem odasında mustafayı öldürme planları yapıyor bir kişi kapıda kulak kabartmıyor mahinin şansı yok :) bir kere konuşayım dedi batırdı:)) bedevi şansı var kızda:)

evet konuşmaya gelmişti ama ne hikmetse tamda mahidevranın açıldığı kısma denk geldi hiçmi mahinin övgülerine rastlamaz :) hürrem odasında mustafayı öldürme planları yapıyor bir kişi kapıda kulak kabartmıyor mahinin şansı yok :) bir kere konuşayım dedi batırdı:)) bedevi şansı var kızda:)

hürrem mihrimaha planlarını anlatırken de bu kadın kapıdaydı :F zaten mahi eline yüzüne bulaştırırdı planı sorun olmazdı

hürrem mihrimaha planlarını anlatırken de bu kadın kapıdaydı :F zaten mahi eline yüzüne bulaştırırdı planı sorun olmazdı
tesadüfe bak işte hürremide kapıda dinliyordu doğru... o zaman demekki validede biraz mukaddeslik var kapı dinleme huyu var bu kadar tesadüf olamaz:))

Çok güzel bir bölümdü. Hürrem yine çok etkileyiciydi. Uçurumdan düşerken ki sahne falan içim ürperdi. Müthişti :D

Çok güzel bir bölümdü. Hürrem yine çok etkileyiciydi. Uçurumdan düşerken ki sahne falan içim ürperdi. Müthişti :D

evet o sahne muhteşemdi süleyman biraz daha hastalığı sürdürse hürrem kesin atlardı zaten kendisinden vazgeçmişti en büyük düşmanı olarak gördüğü pargalıdan medet umuyordu ..