neler oldu süleyman iyileşti mi hürrem ve çocuklarına ne oldu?
Cok guzeldi son kismi ise harikaydi ben cok begendim.
valide artık bakmz mahi inn yüzüne![]()
kadın oraya konuşmaya gelmişti ne dinlemesimahili mahili mor çiçek mahili burdan geçicek)
bu şarkıyı fon müziği olarak kullanmaları lazım filmde ama beni dinleyen kim
mahidevran son bölümde çok açık verdi ama bütün filmlerde uygulanan bir sahne her odadaki konuşmayı kapıda dinleyen biri var bu ne iştir bu ne tesadüftür hemen düşman kapının arkasında beliriyor) fatmagülde mukaddesin huyu kapı dinlemek ama koskoca valide sultana yakışmıyor kapı arkalarında mahidevranı dinlemek ben yakıştıramadım
)
kadın oraya konuşmaya gelmişti ne dinlemesi![]()
evet konuşmaya gelmişti ama ne hikmetse tamda mahidevranın açıldığı kısma denk geldi hiçmi mahinin övgülerine rastlamazhürrem odasında mustafayı öldürme planları yapıyor bir kişi kapıda kulak kabartmıyor mahinin şansı yok
bir kere konuşayım dedi batırdı
) bedevi şansı var kızda
![]()
tesadüfe bak işte hürremide kapıda dinliyordu doğru... o zaman demekki validede biraz mukaddeslik var kapı dinleme huyu var bu kadar tesadüf olamazhürrem mihrimaha planlarını anlatırken de bu kadın kapıdaydızaten mahi eline yüzüne bulaştırırdı planı sorun olmazdı
Çok güzel bir bölümdü. Hürrem yine çok etkileyiciydi. Uçurumdan düşerken ki sahne falan içim ürperdi. Müthişti![]()
evet o sahne muhteşemdi süleyman biraz daha hastalığı sürdürse hürrem kesin atlardı zaten kendisinden vazgeçmişti en büyük düşmanı olarak gördüğü pargalıdan medet umuyordu ..