Muhteşem Yüzyıl 54.bölüm yorumları

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,586
Puanı
1,060
yorumalarınızı buradan yapabilirsiniz...

cihangir-valide-mustafa dan biri ölücek gibi büyük ihtimal valide dir ama daha onu rüyalarda öldürüp diriltmemişlerdi yazık oldu:D

mustfanın ölmesine daha var cihangirde mustafanın ölümünden sonra depresyona girip ölücek :D

meral okay bu sağı solu belli olmaz süleymanın annesinden büyük olması gerken prensesle halvee soktu :D

mükemmel gidioo harika süper bir dizi çarsambaların sultanı avrupa en cok satılan hasılat eden türkdizisi

ibrahim paşa mükemmeldi

mahidevran ipini çekio

hürrem süleyman içten içe aklına alıo

mütisti

finali bugün muhteşemdi yine.. pargalı kelle uçurdu... hemde ne uçurma 100 metre havaya fırladı..:)

sulatan süleyman mustafanın kucağına düştü ölür diye korkmayın 50 yıl daha yaşayacak:)

pasa adamın dıbı ya ne kestı ama kelleyı mustafa korkma baban seni ezecek super ezecek hemde efsun hatun hamile oov

pasa adamın dıbı ya ne kestı ama kelleyı mustafa korkma baban seni ezecek super ezecek hemde efsun hatun hamile oov

nasuh efendinin pargalı adına casusluk yaptığını ilk pargalı nasuhu vezirin önünde kovarken daha anlamıştım.. tahminim tuttu ama nasuh efendi ajanlık yapmayı beceremedi eline yüzüne bulaştırdı:)

cihangir e ağladım(ben titanic de bile ağlamadım:D)bali bey ve aybige kavuşmalı mahi gene morarmalıe.ibo da tez gebermeli hatice ye hiç acımıyor.not:bu valide ne zaman hakkın rahmetine kavuşuyo sezon bitti nerdeyse:D