Muhteşem Yüzyıl 50.Bölüm Fragmanı

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
685
Muhteşem Yüzyıl 50.Bölüm Fragmanı

Muhteşem Yüzyıl 50.Bölüm Fragman 2

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hürrem intikamini çok feci bir sekilde alacak...

Moderatörün son düzenlenenleri:
2.fragman begenilmis sosyal medyada.. 17 reytingi gecer bence.

Fragman bölümlerin reytinginde o kadar da etkili olmuyor kanımca. Bana nedense her hafta aynı sayıda kişi dizilerin başına oturuyormuş gibi geliyor. Dizi ilerlerken sıkıcı sahnelerde bu kişiler azalıyor, heyecanlı sahnelerde artıyor, böylece reyting belirlenmiş oluyor. Fragmandan etkilenip diziyi izleyecek kişi olması zor.

Fragman bölümlerin reytinginde o kadar da etkili olmuyor kanımca. Bana nedense her hafta aynı sayıda kişi dizilerin başına oturuyormuş gibi geliyor. Dizi ilerlerken sıkıcı sahnelerde bu kişiler azalıyor, heyecanlı sahnelerde artıyor, böylece reyting belirlenmiş oluyor. Fragmandan etkilenip diziyi izleyecek kişi olması zor.

gecen hafta 12 96 ab de 16:96 aldıysa bu hafta y.sizsiniz yokmus kesin artar :D

zaten birinci m.yüzyil kesin reytingler atcak

çarsamba günü yayinlanan hiçbir dizi çarsamba gününde m.yüzyil yanindan bile yaklasamaz

Kreys farklı konularda konuşuyoruz gibi geliyor bana, ben Muhteşem Yüzyıl'ın reytingiyle ilgili değilim açıkçası. Ama ben bu hafta bakmamıştım reytinglerine, söylediğin iyi oldu. :) Bakmışken yorum da yapayım, alınma ama bence düşük reytingleri, artık 20'li reytingleri hiç bir dizide göremez olduk.

Kreys farklı konularda konuşuyoruz gibi geliyor bana, ben Muhteşem Yüzyıl'ın reytingiyle ilgili değilim açıkçası. Ama ben bu hafta bakmamıştım reytinglerine, söylediğin iyi oldu. :) Bakmışken yorum da yapayım, alınma ama bence düşük reytingleri, artık 20'li reytingleri hiç bir dizide göremez olduk.

hocam ne 20 reytingi ö.b.g.z ab zirveyi m.yüzyil kaptirdi :D

hocam ne 20 reytingi ö.b.g.z ab zirveyi m.yüzyil kaptirdi :D

Kreys A/B'de zirveyi almış olması bir şey ifade etmez ki, sence de 16 düşük bir rakam değil mi Muhteşem Yüzyıl tarihi ve dizi tarihi açısından ? Daha geçen yıl 28 reytingleri görmüştü diziler. Son haftalarda ise en yüksek reytingli dizimiz 16-17'lerde.

sbt zaten düşük gösteriyor. agbde zirvede hangi dizi olursa olsun sbttedede zirvede oluyodu fakat arasında 5 reyting alarak. bencede muhteşem yüzyılın hakettiği reytingler total 15 a\b 20 ve acun gittiğine göre bu reytinglere ulaşabilir.

sbt zaten düşük gösteriyor. agbde zirvede hangi dizi olursa olsun sbttedede zirvede oluyodu fakat arasında 5 reyting alarak. bencede muhteşem yüzyılın hakettiği reytingler total 15 a\b 20 ve acun gittiğine göre bu reytinglere ulaşabilir.

muhteşem yüzyılın gerçek reytingi ab de 25 totalde 20 dir..