Muhteşem Yüzyıl 38.Bölüm Özeti

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Hürrem, Prenses Isabella'yı saraydan gönderme planlarında son noktaya gelir. Fakat Süleyman, Isabella'nın sarayda olmadığını öğrenir. Onu bulmak için tüm sarayı görevlendirir. Hürrem tüm bu engellere karşın, Isabella'dan sonsuza dek kurtulabilecek midir?

Mahidevran, Prenses Isabella'nın kaybolmasının ardında Hürrem'in olduğuna emindir. Gülşah'ın verdiği bilgiler sayesinde, Hürrem'in korkunç planını ortaya çıkarmaya çalışır.

Valide Sultan ise Hürrem'in, kendisi ve hanedanla ilgili olan düşüncelerini öğrenir. Hürrem'in iktidar hırsını dizginlemek Valide Sultan'a düşer. Valide Sultan'ın bir sonraki hamlesi ne olacak?
Süleyman, sarayındaki bu düzensizliğe karşı son derece öfkelidir. Herkes Prenses meselesi ile ilgili Hürrem'i suçlar. Süleyman ona nasıl bir ceza vereceği merak konusudur. Süleyman'ın, Hürrem'e olan aşkı son mu buluyor?

Dizinin gerçekle alakası yok.En basitinden Osmanlı'da kadınlar ne zamandan beri açık?Göğüs dekolteleri falan.
Ayrıca kanuni çoğu yıllarını at üstünde geçirmiştir.Savaştan savaşa.Ama burda hiç saraydan çıkmıyor.Bu Osmanlı tarihini karalamak için oynanan oyundan başka hiçbirşey değildir.Türk halkı olarak entrikayı sevdiğimizden bunları bize gerçekmiş gibi aşılıyorlar.

Arkadaşım Konunun ßu Olmadığı Ap Açık ßelli. İyi Güzel Fikirlerin Var Ama ßunları Söylemenin Yeri ßurası Değil ßence... Ve Kaldı Ki ßen Dizinin ßaşın da Gerçeği İle ßire ßir Aynıdır Diye ßir Yazı Görmedim. Yani Arkadaşım ßu ßir Dizi Sadece 'Dizi'. Halk Ne İsterse O Yapılır Hiç Fark Etmez. Kaldı ki Sadece Dekoltelere mi Takılıyorsun ? Okadar ßire ßir Olmayan Şeyler Var ki... Ve Madem Gerçekleri ßiliyorsun ki Herkes ßiliyor. ßak Gene Söylüyorum ''Herkes ßiliyor'' ßildiklerin Sen de Kalsın... Sen Yönetmen Ve ya Senarist Olduğun da Gerçekleri Yazar Oynatırsın...

Arkadaşım Konunun ßu Olmadığı Ap Açık ßelli. İyi Güzel Fikirlerin Var Ama ßunları Söylemenin Yeri ßurası Değil ßence... Ve Kaldı Ki ßen Dizinin ßaşın da Gerçeği İle ßire ßir Aynıdır Diye ßir Yazı Görmedim. Yani Arkadaşım ßu ßir Dizi Sadece 'Dizi'. Halk Ne İsterse O Yapılır Hiç Fark Etmez. Kaldı ki Sadece Dekoltelere mi Takılıyorsun ? Okadar ßire ßir Olmayan Şeyler Var ki... Ve Madem Gerçekleri ßiliyorsun ki Herkes ßiliyor. ßak Gene Söylüyorum ''Herkes ßiliyor'' ßildiklerin Sen de Kalsın... Sen Yönetmen Ve ya Senarist Olduğun da Gerçekleri Yazar Oynatırsın...

Ben mesajımı sonradan farkedip sildim zaten.Sen bu mesajı yazmadan önce😉

Ve ßazı İnsanlar Vardır Ki Onlar da Söylediklerini Düşünmezler. Lafla Peynir Gemisi Yürütmek Gibi ßirşey...

Ve bazı insanlar vardır ki kendi hatalarına bakmadan başkalarını yargılarlar.Ve bazı insanlar vardır ki felsefe yapmak için debelenirler.Ve bazı insanlar vardır ki okumadıkları halde okumuş gibi davranırlar.