Muhteşem Yüzyıl 2013'te Yayından Kaldırılıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nereye pes etmiyo ya zamanın terör kaldırılınca halk isyan etti yapılan anketlerde %90 bitmesin dedi rtük sitesi ve telefonları kitlendi ama sonuç değişmedi terör kaldırıldı gerçekleri anlatmasına rağmen
my nin anlattığı bişey yok yaptığı ecdadı rezil etmek tabi ki kaldırlmalı
aga sana bişey sorcam neyini beğeniyon bu dizinin

Sana göre; Terör gerçekleri anlatıyordu ve bitirildi, My de yanlış şeyler anlatılıyor ve bitirilmek isteniliyor. Sence bu garip değil mi? Yani birisi gerçekleri diğeri yanlışları anlattığı için bitirilmek isteniyor ya da bitirildi. Birileri bizleri istediği gibi yönetmek istiyor. Başbakanı ne ilgilendirir benim ne izlediğim.
Bu dizi ilk başladığında 7. sınıftaydım ve Osmanlı tarihini görüyorduk. Fragmanları filan beğendim, çok güzeldi. Ama hayatımda ilk tvde bu kadar farklı bir iş görüyordum. Sonra baktım oyuncuların hepsi tanıdık, rollerini iyi yapıyorlar. Diziyi izlemeye başladım ve bırakmadım. Sonra 8. sınıfta Türkçe hocası vardı bizim. Bu diziyi izleyene hakkımı helel etmiyorum dedi. Ben dahil sınıfta 12-13 kişi izliyordu. Hoca bunu dedikten sonra sadece ben izlemeye devam ettim. Bildiğin hocayla tartıştık dizi yüzünden. İçki içiyor gibi gösteriliyor diyor. İçmiyor diyorum, ben izliyorum diziyi içse neden söylemiyeyim ki. Yok illa içecek, cemaat öyle söylemiş bir kere.
Neyse işte anlayacağın diziye gönül verdim baya. Sevilecek yönü çok ama senin tarzına uymuyor. Yeterince sıkmameya çalıştım

Not: Adam bir soru sordu hayatımı anlattım be ya

kaldırılmaz daha 3.sezon , 4.sezon final olacaktır

Cok bos bir karar.. Bu kadar sezon yayinda, simdi yayindan kaldiriyorlar.. Kurtlar Vadisi Terör'e kestikleri cezayi kesselerdi.. Cok bos buluyorum.. Dizi zaten artik belki son sezonunu oynuyor.. Laf olsun iste..

Son düzenleme:
ee neyini savunuyon daha hangi bilir kişi bu diziye onay vermiş

ee neyini savunuyon daha hangi bilir kişi bu diziye onay vermiş

Bilir kişi??? Ortada bilir bir kişi göremiyorum ben. Biri diziyi izleyip-izlememesine göre hakını helal etmiyorsa onun beyninden şüphelenirim. Ben hocanın kendisine karşı saygısızlık filan yapmadım. Öyle bir hakkı da yok

Benim kendi aklım var. Hangi diziyi izleyip-izlemeyeceğimi ayırt edecek sorumluktayım. Allah bana akıl vermiş, kullan diye, başkalarının dediği gibi yaşa diye değil

hangi tarihçi bu diziyi onaylamış ben tarih öğrencisiyim bütün proflar aynı şeyi söylüyo onlar bilmiyo da siz mi biliyosunuz

hangi tarihçi bu diziyi onaylamış ben tarih öğrencisiyim bütün proflar aynı şeyi söylüyo onlar bilmiyo da siz mi biliyosunuz
diziye danışmnalık eden tarihçiler sendne çok biliyor kesin ayrıca kendin yazdın dersleri dinlemiyom diye nerden bilicen sen dinlemeden

tarihçiler bilmiyo xemre biliyo tamam aga sensin