Muhteşem Yüzyıl 2.Sezon Tanıtım Videoları [StarTv 2012 ]

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
685

Moderatörün son düzenlenenleri:
Pargalı adamın hası :D kanuniden daha iyi :D

okan yalabık harika bir oyunculuk sergiliyor muhtesem yüzyıl türünün son örneklerinden ama bu kibiri ölüm getircek bazı rivayetlerde ölümün sebebi hürrem sultanın kendisine tehtid olusturmasi bazi rivayetlerde ise o son cümle bir ibrahim putları yıktı digeri indirdi kendini hünkar görmesi onun sonunu getirdi uykusunda bogacaklar

Bu büyük devleti idare eden benim; her ne yaparsam, yapılmış olarak kalır, zira bütün kudret benim elimdedir; memuriyetleri ben veririm, eyaletleri ben tevzi ederim; verdiğim verilmiş, reddettiğim reddedilmiştir. Büyük padişah bir şey ihsan etmek istediği yahut ihsan ettiği zaman bile eğer ben onun kararını tasdik etmeyecek olursam, gayr-i vaki gibi kalır; çünkü her şey; harb, sulh, servet, kuvvet benim elimdedir.

Bu cümleler adamı öldürdü :(

Bu büyük devleti idare eden benim; her ne yaparsam, yapılmış olarak kalır, zira bütün kudret benim elimdedir; memuriyetleri ben veririm, eyaletleri ben tevzi ederim; verdiğim verilmiş, reddettiğim reddedilmiştir. Büyük padişah bir şey ihsan etmek istediği yahut ihsan ettiği zaman bile eğer ben onun kararını tasdik etmeyecek olursam, gayr-i vaki gibi kalır; çünkü her şey; harb, sulh, servet, kuvvet benim elimdedir.

Bu cümleler adamı öldürdü :(

TAMAMIYLA KATILIYORUM :) ama adam laflari süper ya

Fragman çok basarili, izleyecegim Star'dayken..