helal olsun sanaİzliyoruz tabiki.[HASHTAG]#MuhtesemYuzyil[/HASHTAG] [HASHTAG]#MuhtesemFinal[/HASHTAG]
helal olsun sanaİzliyoruz tabiki.[HASHTAG]#MuhtesemYuzyil[/HASHTAG] [HASHTAG]#MuhtesemFinal[/HASHTAG]
bu bölüm [HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#safiyehatun[/HASHTAG] un bölümüHiç üzülemiyorum be sana [HASHTAG]#kardeskatiliselim[/HASHTAG]
Safiş'i sevdim ben de.bu bölüm [HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#safiyehatun[/HASHTAG] un bölümü
Finalde çok bir şey yokki sülüman ölür selim tahtaçıkar asıl olaylar yaşandı mustafa öldü beyazıt öldü cihangi hürrem öldü asıl olaylar o bölümdeydi..Final bölümü daha heyecanlı olmalıydı bence. Gerçi daha süre var ama şuana kadar çok sıkıcı.
ben de çok sevdimSafiş'i sevdim ben de.
Nesine üzülüyon o evlat katilininFinal çok güzel değil fakat insan yine de izlemek istiyor.Sultan Süleyman gözlerimizin önünde ölüyor.
O yılan hep gıcıktı melun. ssben de çok sevdim#b-nurbanu bişr gıcık gözüktü son bölümlerde gözüme
başlarda çok iyiydi [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] nurbişimNesine üzülüyon o evlat katilinin
O yılan hep gıcıktı melun. ss
ben de çok sevdim[HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] bişr gıcık gözüktü son bölümlerde gözüme
Mustafa'mın masum olduğunu bilemedi ama.koskoca [HASHTAG]#cihanhukumdarisuluman[/HASHTAG] bilmeyecek mi ne diyor bu [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG]
O zaman yarın düşer iyice bu sıkıcılıkla.Finalde çok bir şey yokki sülüman ölür selim tahtaçıkar asıl olaylar yaşandı mustafa öldü beyazıt öldü cihangi hürrem öldü asıl olaylar o bölümdeydi..
o bir haindi bi kere .ssMustafa'mın masum olduğunu bilemedi ama.
Tahtalara vurO zaman yarın düşer iyice bu sıkıcılıkla.
İnsan üzülüyor be sayın editörüm.Nesine üzülüyon o evlat katilinin
O yılan hep gıcıktı melun. ss
geriden geliyim şimdi o cadı mı çıkacak[HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?