Muhteşem Yüzyıl 139. Bölüm (Final) Yorumları

Muhteşem Yüzyıl bitti.. Tam 4 yıl dile kolay 4 yıl... Benim için yeri hep ayrı kalacak.

Bende tebrik edeyim, az çok emek verdiler. İyi iş çıkardılar. Tebrik.

Elem kederi bir tarafa bırakırsak dizide emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler cidden 4 sezon boyunca kaliteli bir iş izlettirdiler.
(Son sezondaki bir sürü sıkıcı bölümü saymazsak
)

Hala evlat katilinin gebermesinin mutluluğunu yaşıyorum.

Final icin beklentim büyüktü ancak hicbir sekilde karsilanamadi. Ne Selimin dogru düzgün tahta ciktigini gördük ne bir savas sahnesi gördük ne baska bisey. Böyle bir diziye böyle bir final yakismadi bence.

Böyle muhteşem bir dizi böyle bir finali haketmedi...

Muhtesem yuzyila veda ettik.Tum emegi gecenlere tesekkurler.Boyle bir proje birde gelirmi bilmem ..Oyunculuklar sahaneydi.Halit Ergenc Turkiyenin en iyi oyuncusu.Cok ozleyecegiz

Finali bir kenara bırakırsak, MY benim için Türk Televizyon Tarihi'nin zirvedeki işidir. Onun kadar sevebileceğim bir dizi daha gelmez, gelemez.

Finali güzeldi ve Türklerin en güzel dizilerinin başında yer alır
Meryem Uzerliden sonra tek tük izledim ama böyle bir dizi kıyafetleriyle,konuşmalıryla herşeyiyle bir daha bulunumaz

Finalin tamamını izlemedim ama izlediğim kısımlar durgundu.Son sahnedeki Halit Ergenç'in söyledikleri çok güzeldi ve çok duygulandırdı.
Evet bölüm durgundu ama senaristin elinde de malzeme kalmadıki ne yapsın bence final iyidi daha iyisi olamazdı gibi.

Daha çok flashback bekliyordum ben.
Meryem'in sesi vardı görüntüsü yoktu

Evet bölüm durgundu ama senaristin elinde de malzeme kalmadıki ne yapsın bence final iyidi daha iyisi olamazdı gibi.
Efsane dizilerden birisi olduğu için finalden beklenti büyük oluyor ama doğru diyorsun tarihi bir dizi ve daha iyi bir final olamazdı.

bu arada mahidevran erdi galiba kadına her şey malum oldu.

'' Dizinin ilk bölümlerini izlerken, Kanuninin yerine mustafa geçer diye tahmin etmiştik, o da ölünce beyazıt padişah olur diye düşündük, ama en sonunda dizi sürpriz bir şekilde selimin padişah olmasıyla bitti. İlk defa sürpriz bir final yaparak izleyicileri şaşırttıkları için senaryo ekibini tebrik ederiz. Umarız bundan sonraki dizilerde de izleyicinin sonunu tahmin edemediği sürpriz akışlar olur ve dizilerimiz güzelleşir.''

aa bunu milliyet.com a yazmış biri acaba ciddi mi 😱 @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @yatutarsa