noldu ? öldümü kart şeysenin gibi melunun bile içi cız ettiyse nelere kadir [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]
noldu ? öldümü kart şeysenin gibi melunun bile içi cız ettiyse nelere kadir [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]
Sen de Musti'ye üzülmüşsündür az da olsa ne var yani.senin gibi melunun bile içi cız ettiyse nelere kadir [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]
Karadayıya laf ediyodunuz saat 12 olmuş hala devam ediyodu dizi kaçta bittiyakında sen de giricen diziyekenan imirzalıoğlunu da alıaz sen de dublörü olursun
23.53 ama o bu bölümden 8-10 dk önce başladıŞehzade Mustafanın öldüğü bölüm kaçta bitmişti. ?
ben o bölüm en çok cihangirin sahnesinde etkilenmiştimSen de Musti'ye üzülmüşsündür az da olsa ne var yani.
dile kolay [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] gidiyor sıradan bir olay değil buKaradayıya laf ediyodunuz saat 12 olmuş hala devam ediyodu dizi kaçta bitti
yok saraydan çıktı fıldır fılkdır seni arıyor ölmeden biş idenişyecekmişnoldu ? öldümü kart şey
ben varım !dile kolay [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] gidiyor sıradan bir olay değil bu
yok saraydan çıktı fıldır fılkdır seni arıyor ölmeden biş idenişyecekmiş
😱 @Çiğdem- devam etsin bnm terbiyem ve midem müsade etmiyiben varım !
giderayak bir kerede bende bişey denesin ömür boyu hep sülümanı kobay olarak kullandı bir kerede bize)
ceviz gibi kız nurbiş elbette çetin çıkacak daha dizi devam etseydi nurbanuda ne hünerler görecektik dizi hürreme ayarlı hürremin gidişinden sonra fazla sürmez@destere senin Nurbanu çetin ceviz çıktı Hürreme diklenip duruyodu
meno konusunda çok hassassın
@xemrexxx çok hassas değil bence sen braz midesizsinceviz gibi kız nurbiş elbette çetin çıkacak daha dizi devam etseydi nurbanuda ne hünerler görecektik dizi hürreme ayarlı hürremin gidişinden sonra fazla sürmez
meno konusunda çok hassassın
hah işte böyle senden şamar yemeye alışmışız sessiz kalınca tuhafıma gidiyor
hahaha oklava arzısı olmuşsun sen iyice@Çiğdem- bugün hep beğenip duruyorformunu kaybetmiş eskiden böyle değildi
hah işte böyle senden şamar yemeye alışmışız sessiz kalınca tuhafıma gidiyor
meno ölmüş şimdi kesinleşti sevindiğine göreSevinçten kendime anca gelebildim bölüm yorumunu yarın yaparım
aynen dıoktor tavsiyesi her öğünden sonra üç oklava kafana inecek dedihahaha oklava arzısı olmuşsun sen iyice
sonunda kurtuldukmeno ölmüş şimdi kesinleşti sevindiğine göre
aynen dıoktor tavsiyesi her öğünden sonra üç oklava kafana inecek dedi
O sahnelerde hiç kötü olmadın mı?Sevinçten kendime anca gelebildim bölüm yorumunu yarın yaparım
ne duygusalı yahu @yakup09 kadar acımasız olmasam da kesinlikle my ye yakışır bir bölüm değildi. o sahnelerde kötü oldum tabii mustafamın öldüğü zamandaki müzikleri çaldılarO sahnelerde hiç kötü olmadın mı?Sevmeyebilirsin ama sahneler gerçekten çok duygusaldı.
melun celaut [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG] karşısında duygulanmadın mı hiçSevinçten kendime anca gelebildim bölüm yorumunu yarın yaparım
sevinç gözyaşları döktüm tabiisimelun celaut [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG] karşısında duygulanmadın mı hiç
işte hem melun hem celautsun .ss [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG] sana cevap verdi zaten tüm her şeye rağmen sağlam bir aşkla öldü kadınsevinç gözyaşları döktüm tabiisi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?