beni aldattığı için @Çiğdem- e çok sinirlenmişim dünyayı patlatacağım ama 48 saatlik süre veriyorum yani çiğdem dünyayı bu kötü sondan kurtarmak için beni aldatmayacağına dair yemin etmeli yoksa dünya foku yedi elim bombamın fitilinde
hahahaha pompy yaptı yine yapıcağını beni düşürdüğü işlere bak yaaa senle uğraşıyorum resmenbeni aldattığı için @Çiğdem- e çok sinirlenmişim dünyayı patlatacağım ama 48 saatlik süre veriyorum yani çiğdem dünyayı bu kötü sondan kurtarmak için beni aldatmayacağına dair yemin etmeli yoksa dünya foku yedi elim bombamın fitilinde)
ya hep ya hiçhahahaha pompy yaptı yine yapıcağını beni düşürdüğü işlere bak yaaa senle uğraşıyorum resmensadece kendin patlarsın inş
cin güzel bişeye benziyordu ama aldatmak zorunda kaldım@destere sen Sihirle çiğdeme aşık oluyorsun çiğdemde sana sen bir cini aldattığın için dünya bu duruma düştü
tamam tamam aldatmıyorum seni ben sana acığım için değil bana yakışmaz oyüzden 🙂🙂ya hep ya hiç@pompy kırk yılda bir doğru bir senaryo yazmış sen niye hem beni aldatıyorsunki yakışıyormu bu sana)
şimdi tüm dünya ahalisi hapı yuttu senin yüzünden? bana acımıyorsan tüysüz kalmış yetim çocuklara kadınlara , felixlere kedilere tavıklara acı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?