muhteşem yüzyılın rakibi bomba bölümüyle geliyor

kaç puan verirsiniz

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 3 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
@Çiğdem- ile @destere toto totay verip dünyayı bir arada tutuyormuş meğer sağol pompy bizi anlattığın için bu gerçeği
beni aldattığı için @Çiğdem- e çok sinirlenmişim dünyayı patlatacağım ama 48 saatlik süre veriyorum yani çiğdem dünyayı bu kötü sondan kurtarmak için beni aldatmayacağına dair yemin etmeli yoksa dünya foku yedi elim bombamın fitilinde
)

hahahaha pompy yaptı yine yapıcağını beni düşürdüğü işlere bak yaaa senle uğraşıyorum resmen
sadece kendin patlarsın inş

hahahaha pompy yaptı yine yapıcağını beni düşürdüğü işlere bak yaaa senle uğraşıyorum resmen
sadece kendin patlarsın inş
ya hep ya hiç
@pompy kırk yılda bir doğru bir senaryo yazmış sen niye hem beni aldatıyorsunki yakışıyormu bu sana
)

şimdi tüm dünya ahalisi hapı yuttu senin yüzünden? bana acımıyorsan tüysüz kalmış yetim çocuklara kadınlara , felixlere kedilere tavıklara acı
)

@destere sen Sihirle çiğdeme aşık oluyorsun çiğdemde sana sen bir cini aldattığın için dünya bu duruma düştü

@destere sen Sihirle çiğdeme aşık oluyorsun çiğdemde sana sen bir cini aldattığın için dünya bu duruma düştü
cin güzel bişeye benziyordu ama aldatmak zorunda kaldım
başka güzel kızlarda var napalım mecbur insanın gönlü kayıyor

tamam tamam aldatmıyorum seni ben sana acığım için değil bana yakışmaz oyüzden 🙂🙂

@Bully birdahakine şehzade geliyor ama budefaya bunda anneden kıza geçiyor
BU şarkıyla gelecek