Muhteşem Yüzyıl'ın Hatice Sultan'ını Deliye Döndüren, Çıldırtan Haber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
LEZBİYEN HABERİNE ÇOK SİNİRLENDİM [/B]
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hatice Sultan karakterini canlandıran Selma Ergeç, gazetelerde yer alan haberlere kızıyor, küfür ediyor ancak başka tepki vermiyor.

Elele dergisinin sorularını yanıtlayan Ergenç'in bu konudaki sözleri şöyle:
* Sabah gazeteleri açıp hakkınızda yazılanları görünce ne yapıyorsunuz?
- Gazete okumuyorum. Ama tabii ki hakkımda yazılanların haberi geliyor. Birileriyle yazılıp çizilmek eskiden arkadaşlarımın çok başına geliyordu ve çok reaksiyon veriyorlardı. 'Bugünün gazetesi, yarının çöpü ve balık torbası. Ne gerek var bu kadar sinirlenmeye?' diyordum. Ancak seninle ilgili olduğu zaman pek öyle diyemiyormuşsun.

* Kendinizi açıklama ihtiyacı duyuyor musunuz?
- Hayır, kendime beş dakikalık sinirlenme zamanı tanıyorum. Kızıp, küfür edip, her şeyin içimden çıkmasını bekliyorum. Çünkü yapabileceğim bir şey yok. Evet, yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum ama yapabileceğim bir şey yok. Ne anlatırsan anlat, karşı taraf duymak istediklerini alıp seni yanlış anlıyor. Ben de hayatta herkes gibi kabul görmek ve sevilmek istiyorum. Bu olmadığı zaman insanlar saygısızca yaklaşıyorlar ve sen 'Ben bir şey yapmadım ki neden bana böyle davranıyorlar?' diyorsun. Ama benim de açıklama ihtiyacı duyduğum bir konu oldu bugüne kadar, onu da Ümit Ünal benim yerime yaptı. Ümit'in son filmi 'Nar'da oynamamamı karakterin lezbiyen olmasına bağlayan şuursuz bir haber yapıldı. Bu beni çok sinirlendirmişti, çünkü bana homofobik bir yakıştırma yapıldı, hatta insanlar bunun üzerine tartışmalara girdi. Oysaki ben bu düşünceye yakın bile değilim.

fft99_mf1251218.Jpeg