safiye yok diye harika attım ayollbiz safiye sultanın ölümü yok hain resmi kanal
neyse @Bully izle de üzgün ayrıl forumdan@Çiğdem- muradın ölümü de var senin aras (beyazıt) ın da@cookies @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Dosi @EFE UYSAL @xBUGRAx @yatutarsa
destere rüstemi de severdi
dur bugün yastayız zatiYorulmadın mı sen ya
destere rüstemi de severdi
dur bugün yastayız zati
aa dur çocuk daha yeni yeni dirilmeye başladı ayollYorulmadın mı sen ya
Evet Emre de yaz sezonunu açmış mağaradan çıkıpaa dur çocuk daha yeni yeni dirilmeye başladı ayoll
kız bu sene seni yola getirdim bak bergüğzarla meryem yüksek point veriyon nurgül sultanıma daaa dur çocuk daha yeni yeni dirilmeye başladı ayoll
kız bu sene seni yola getirdim bak bergüğzarla meryem yüksek point veriyon nurgül sultanıma daayşe sultan gibi güzel bir kadının öldüğü sahnede ağladın şimdi de turhan sultancısın gencecik kadın daha turhan helal valla banaönümüzdeki sezon seni tamamen yola getiricem@Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Dosi
hahah aa zaten kösem izlemekle yoldan çıkmıştım ama tövbe ettim ramazanda doğru yolu tekrar bulucam inşEvet Emre de yaz sezonunu açmış mağaradan çıkıp
Sinirlenmiyorsun da bu aralarhahah aa zaten kösem izlemekle yoldan çıkmıştım ama tövbe ettim ramazanda doğru yolu tekrar bulucam inş
ayol dedim ya çikinellanın ayarlarını değiştirdimSinirlenmiyorsun da bu aralar
iskenderin ölümü pompy senaryosu gibiydi patladı gittiSehzade Iskenderin ölümüde efsane olmustu veya Genc Osmanin.
biz safiye sultanın ölümü yok hain resmi kanal
neyse @Bully izle de üzgün ayrıl forumdan@Çiğdem- muradın ölümü de var senin aras (beyazıt) ın da@cookies @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Dosi @EFE UYSAL @xBUGRAx @yatutarsa
Yanliz Hümasahin bos ol demesi ve arka plandaki müzikte neydi öyle ya... Yillarin efsane dizisi bitiyor
Biz ona hemen oy göndeririz o illa süründürecek.@Aserat a dizi savaşlari için hemen oy yolla yoksa bu konudaki ilk ve son yorumum olur
Biz ona hemen oy göndeririz o illa süründürecek.
ay şimdi bu kaknemin yarışması benim A++ kaliteli oylarımı hakediyor mu ki@Aserat a dizi savaşlari için hemen oy yolla yoksa bu konudaki ilk ve son yorumum olur
Gönder gelecek sezon benden oy göremezsin.ay şimdi bu kaknemin yarışması benim A++ kaliteli oylarımı hakediyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?